Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANCINI F.C. Olympique Caracas
FENIX Tactiek Yami Yami no Mi
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
42.5 gemiddelde waardering 63.6
redelijk Schieten wonderbaarlijk
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Valero geeft een hoge lob. Holšanskis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lovadina de bal onder controle te krijgen. Bordaisco geeft de bal voor. Fatalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Olympique Caracas 0:1

16e minuut.
Lovadina speelt de bal door. Łukaszewicz met een sublieme pass. Fatalski rent richting de bal. Fatalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Olympique Caracas 0:2

16e minuut.
Bibin komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Daar is Łukaszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukaszewicz geeft de bal voor. Fatalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatalski schiet op doel. Bibin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Olympique Caracas 0:3

24e minuut.
Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaisco rent richting de bal. Bordaisco passt de bal zonder na te denken. Fatalski heeft problemen om de bal te vangen. Fatalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ganenco geeft een lange en hoge pass. Holšanskis kopt de bal weg. Fatalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatalski haalt uit met een fantastische trap. Bibin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Olympique Caracas 0:4

34e minuut.
Bordaisco is nu in balbezit. Bordaisco speelt de bal door. Fatalski is nu in balbezit. Fatalski draait met de bal, schiet en ... Bibin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Olympique Caracas 0:5

35e minuut.
Gacha is nu in balbezit. Pyda verovert de bal door een tackle van achteren. Valero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Freije zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Valero onderschept slim de pass. Valero passt de bal met de wreef. Fatalski rent richting de bal. Fatalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Olympique Caracas 0:6

39e minuut.
Voggenberger heeft problemen om de bal te vangen. Voggenberger geeft een lange en hoge pass. Holšanskis rent richting de bal. Holšanskis geeft een lange en hoge pass. Bordaisco springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Fatalski kopt de bal weg. Holšanskis is nu in balbezit. Holšanskis passt de bal met de wreef. Fatalski rent richting de bal. Fatalski haalt uit met een fantastische trap. Bibin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Gacha heeft problemen om de bal te vangen. Gacha geeft een hoge lob. Bordaisco kopt de bal weg. Fatalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatalski schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 66%, Olympique Caracas 34%.
MANCINI F.C. - Olympique Caracas 0:6

46e minuut.
Bordaisco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scimitarra komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Scimitarra kopt de bal weg. Holšanskis probeert de bal aan de voet te houden. Fatalski rent richting de bal. Fatalski haalt uit met een fantastische trap. Bibin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Olympique Caracas 0:7

58e minuut.
Scimitarra probeert naar een medespeler te passen. Holšanskis is nu in balbezit. Holšanskis passt de bal zonder na te denken. Fatalski is nu in balbezit. Fatalski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra speelt de bal door. Fatalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Olympique Caracas 0:8

63e minuut.
Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Valero passt de bal met de wreef. Scimitarra speelt de bal door. Fatalski rent richting de bal. Fatalski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bibin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Voggenberger is nu in balbezit. Lovadina rent richting de bal. Lovadina geeft de bal voor. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fatalski rent richting de bal. Fatalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Olympique Caracas 0:9

70e minuut.
Łukaszewicz kopt de bal weg. Lovadina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovadina speelt de bal door. Klungelig pakt Fatalski de bal. Fatalski haalt uit met een fantastische trap. Bibin bokst de bal weg.

74e minuut.
Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Valero geeft een lange en hoge pass. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. Bibin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Olympique Caracas 0:10

78e minuut.
Kostelecki onderschept slim de pass. Lovadina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovadina passt de bal met de wreef. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. Bibin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wenger komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lovadina speelt de bal door. Łukaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewicz geeft de bal voor. Fatalski rent richting de bal. Fatalski draait met de bal, schiet en ... Bibin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Valero rent richting de bal. Valero passt de bal in één keer door. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis draait met de bal, schiet en ... Paal! Fatalski rent richting de bal. Fatalski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Voggenberger onderschept slim de pass. Łukaszewicz rent richting de bal. Lovadina met een sublieme pass. Scimitarra rent richting de bal. Scimitarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 61%, Olympique Caracas 39%.
MANCINI F.C. - Olympique Caracas 0:10