Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Rosales KIARA
Defen Tactiek mucho *
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
5 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
32.1 gemiddelde waardering 57.9
good Schieten formidable
weak Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Nitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Doval onderschept slim de pass. Doval probeert naar een medespeler te passen. Hrubka is nu in balbezit. Hrubka haalt uit met een fantastische trap. Mazaliauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Doval verovert de bal door een tackle van achteren. Doval geeft een hoge lob. Hrubka is nu in balbezit. Hrubka schiet op doel. Mazaliauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Uhart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siti rent richting de bal. Uhart onderschept slim de pass. Uhart schiet op doel. Mazaliauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - KIARA 0:1

10e minuut.
Rhyne onderschept slim de pass. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen speelt de bal door. Hrubka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Paulón onderschept slim de pass. Paulón geeft een lange en hoge pass. Uhart kopt de bal weg. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky haalt uit met een fantastische trap. Mazaliauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mazaliauskas trapt de bal weg van het doel. Uluerdem kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - KIARA 0:2

19e minuut.
Uluerdem kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Uhart stond buitenspel. Siti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chinatti is nu in balbezit. Chinatti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos passt de bal zonder na te denken. Uluerdem rent richting de bal. Hrubka rent richting de bal. Hrubka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cohen passt de bal zonder na te denken. Daar is Hrubka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrubka passt de bal in één keer door. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonisky draait met de bal, schiet en ... Mazaliauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Hrubka bereikt de bal nog maar net als eerste. de Faria is nu in balbezit. de Faria geeft een hoge lob. Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Uhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Siti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uhart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uhart legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - KIARA 0:3

29e minuut.
Rhyne rent richting de bal. Rhyne passt de bal in één keer door. Chinatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinatti draait met de bal, schiet en ... Cottenier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ribolzi verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen speelt de bal door. Uhart rent richting de bal. Uhart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - KIARA 0:4

32e minuut.
Uluerdem onderschept slim de pass. Uluerdem geeft een hoge lob. Uhart is nu in balbezit. Uhart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - KIARA 0:5

40e minuut.
Hrubka speelt de bal door. Ribolzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribolzi passt de bal in één keer door. Uhart rent richting de bal. Uhart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Marchetti met een sublieme pass. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos geeft een hoge lob. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky schiet op doel. Mazaliauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosales 79%, KIARA 21%.
La Rosales - KIARA 0:5

49e minuut.
Uluerdem met een snelle inworp. Hrubka is nu in balbezit. Hrubka geeft een lange en hoge pass. Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Siti de bal. Siti geeft een lange en hoge pass. Lemos probeert naar een medespeler te passen. Uhart is nu in balbezit. Uhart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Cohen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cohen probeert naar een medespeler te passen. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - KIARA 0:6

53e minuut.
Kolonisky rent richting de bal. Bogdasarian is nu in balbezit. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - KIARA 0:7

59e minuut.
Gavatorta rent richting de bal. Ribolzi verovert de bal door een tackle van achteren. Ribolzi geeft een hoge lob. Mazaliauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Alfano controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - KIARA 0:8

61e minuut.
Cohen onderschept slim de pass. Cohen geeft een lange en hoge pass. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky schiet op doel. Mazaliauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - KIARA 0:9

66e minuut.
Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem passt de bal in één keer door. Doval controleert de bal met de borst. Chinatti rent richting de bal. Chinatti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cottenier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Alfano trapt de bal weg van het doel. Cohen kopt de bal weg. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhart is nu in balbezit. Uhart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Siti met een sublieme pass. Alfano is nu in balbezit. Uhart verovert de bal door een tackle van achteren. Uhart haalt uit met een fantastische trap. Mazaliauskas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Hrubka rent richting de bal. Rhyne is nu in balbezit. Hrubka onderschept slim de pass. Uhart is nu in balbezit. Uhart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gavatorta geeft de bal voor. Marchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchetti passt de bal met de wreef. Chinatti rent richting de bal. Chinatti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hrubka geeft de bal voor. Daar is Bogdasarian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonisky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Uhart de bal. Uhart passt de bal in één keer door. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky schiet op doel. Mazaliauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - KIARA 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosales 70%, KIARA 30%.
La Rosales - KIARA 0:10