Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
France Brasil
bra.1.1 Tactiek E
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
79.2 gemiddelde waardering 81.6
formidable Schieten outstanding
incredible Passen brilliant
brilliant Verdedigen magical


4e minuut.
Magnier is nu in balbezit. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Sagnol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sagnol moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sagnol schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
Morton met een sublieme pass. Freire Mendes rent richting de bal. Freire Mendes passt de bal in één keer door. Ocampo is nu in balbezit. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Brasil 0:1

20e minuut.
Veiga verovert de bal door een tackle van achteren. Hugon heeft problemen om de bal te vangen. Veiga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veiga krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Hugon is nu in balbezit. Hugon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fayard de bal. Renou rent richting de bal. Renou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hugon passt de bal met de wreef. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corrêa. Corrêa krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Hugon geeft een lange en hoge pass. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou verovert de bal door een tackle van achteren. Renou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France 58%, Brasil 42%.
France - Brasil 0:1

47e minuut.
Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet passt de bal in één keer door. Martineau met een sublieme pass. Veiga geeft een hoge lob. Assis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dutruel niet meer kan verder spelen. Cantona komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ocampo speelt de bal door. Freire Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Martineau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martineau krijgt een gele kaart.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laranja komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Laranja geeft een hoge lob. Assis is nu in balbezit. Magnier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Assis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Assis wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Motumbo passt de bal met de wreef. Morton speelt de bal door. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Brasil 0:2

70e minuut.
Sólido komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Hugon heeft problemen om de bal te vangen. Veiga onderschept slim de pass. Hamard begaat een overtreding. Hamard krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Veiga onderschept slim de pass. Veiga passt de bal in één keer door. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel. Cantona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. e Sua Moto komt het veld opgelopen. Hamard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hugon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugon geeft een lange en hoge pass. Renou kopt de bal weg. Vaz Fernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Motumbo geeft een hoge lob. Sólido kopt de bal weg. e Sua Moto is nu in balbezit. e Sua Moto schiet op doel. Cantona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Brasil 0:3

86e minuut.
Veiga passt de bal zonder na te denken. Sólido rent richting de bal. Rigal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rigal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Veiga geeft een lange en hoge pass. Sólido kopt de bal weg. Daar is Magnier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. e Sua Moto rent richting de bal. e Sua Moto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Freire Mendes is nu in balbezit. Freire Mendes passt de bal zonder na te denken. Sólido rent richting de bal. Sólido geeft een lange en hoge pass. e Sua Moto springt en kopt de bal. Cantona bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France 60%, Brasil 40%.
France - Brasil 0:3