Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-01 12:01
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Polska Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23566
Polska Argentina
kanary Tactiek Kou 532 CM WATT
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
85.8 gemiddelde waardering 80.5
incredible Schieten outstanding
brilliant Passen incredible
magical Verdedigen incredible


4e minuut.
Kajdas passt de bal met de wreef. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Portelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portelli krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kinturhmay kopt de bal weg. Hernández met een sublieme pass. Balewski heeft problemen om de bal te vangen. Balewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska - Argentina 1:0

15e minuut.
Albacete bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albacete raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calbullahue springt en kopt de bal. Zuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polska - Argentina 1:1

18e minuut.
Kąpała geeft een hoge lob. Mainardi kopt de bal weg. Domaszewski met een sublieme pass. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński schiet op doel. Giardino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska - Argentina 2:1

20e minuut.
Kąpała kopt de bal weg. Klungelig pakt Chęcielewski de bal. Chęcielewski speelt de bal door. Dedyński rent richting de bal. Dedyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Albacete is nu in balbezit. Albacete geeft een hoge lob. Calbullahue kopt de bal weg. Kąpała probeert naar een medespeler te passen. Daar is Archubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Archubi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polska - Argentina 2:2

28e minuut.
Kajdas onderschept slim de pass. Kinturhmay is nu in balbezit. Kinturhmay passt de bal zonder na te denken. Balewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dedyński rent richting de bal. Dedyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska - Argentina 3:2

40e minuut.
Domaszewski met een sublieme pass. Hernández rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chęcielewski. Chęcielewski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Mazino speelt de bal door. Albacete bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pałubicki zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pałubicki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pałubicki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Albacete raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calbullahue maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska 61%, Argentina 39%.
Polska - Argentina 3:2

55e minuut.
Balewski is nu in balbezit. Mainardi is nu in balbezit. Balewski onderschept slim de pass. Balewski schiet op doel. Giardino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska - Argentina 4:2

55e minuut.
Mankiewicz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miano komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Hauke kopt de bal weg. Calbullahue bereikt de bal nog maar net als eerste. Krystek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krystek krijgt een gele kaart. Calbullahue is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trzeciak komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak geeft de bal voor. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński schiet op doel. Giardino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska - Argentina 5:2

72e minuut.
Balewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak is nu in balbezit. Balewski rent richting de bal. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak draait met de bal, schiet en ... Giardino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Trzeciak passt de bal met de wreef. Balewski rent richting de bal. Leloir begaat een overtreding. Leloir krijgt een gele kaart. Balewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuchta komt het veld opgelopen. Rumi rayen komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Leloir passt de bal met de wreef. Kinturhmay is nu in balbezit. Kinturhmay passt de bal in één keer door. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen schiet op doel. Zuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska 54%, Argentina 46%.
Polska - Argentina 5:2