Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-01 09:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Īrān
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9144
Īrān Belarus
sokers 1 Tactiek forforturututu
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
67.2 gemiddelde waardering 68.5
formidable Schieten outstanding
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


3e minuut.
Sumich haalt uit met een fantastische trap. Pashazadeh probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shylin neemt de hoekschop. Sumich springt en kopt de bal. Khamenei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tazariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazariani geeft een hoge lob. Shylin geeft een lange en hoge pass. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mehani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehani met een sublieme pass. Sharudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharudi geeft een lange en hoge pass. Frabianeri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pashazadeh is nu in balbezit. Pashazadeh passt de bal in één keer door. Sharudi probeert naar een medespeler te passen. Thabet rent richting de bal. Thabet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Belarus 1:0

18e minuut.
Nestserau geeft een hoge lob. Shirazi met een sublieme pass. Benhalima is nu in balbezit. Narushevicz geeft een lange en hoge pass. Znak rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Narushevicz geeft een hoge lob. Sumich kopt de bal weg. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak draait met de bal, schiet en ... Khamenei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Īrān - Belarus 1:1

23e minuut.
Shylin rent richting de bal. Shylin speelt de bal door. Sumich rent richting de bal. Sumich geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Znak de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Plushkin met een sublieme pass. Narushevicz is nu in balbezit. Narushevicz passt de bal zonder na te denken. Znak is nu in balbezit. Znak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Haliwa speelt de bal door. Thabet rent richting de bal. Met opzet legt Kasianovich zijn tegenspeler op de grond. Kasianovich krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Labazevich geeft de bal voor. Pashazadeh geeft een lange en hoge pass. Sharudi kopt de bal weg. Klungelig pakt Thabet de bal. Thabet haalt uit met een fantastische trap. Tsagoika kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān 50%, Belarus 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Īrān - Belarus 1:1

50e minuut.
Benhalima is nu in balbezit. Benhalima passt de bal met de wreef. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi geeft de bal voor. Thabet is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Belarus 2:1

54e minuut.
Klungelig pakt Nestserau de bal. Narushevicz probeert naar een medespeler te passen. Shylin geeft een lange en hoge pass. Sumich rent richting de bal. Sumich schiet op doel. Khamenei bokst de bal weg.

60e minuut.
Narushevicz kopt de bal weg. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich geeft een lange en hoge pass. Khamenei probeert wanhopig de bal te grijpen. Znak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Īrān - Belarus 2:2

63e minuut.
Narushevicz rent richting de bal. Narushevicz geeft de bal voor. Tazariani probeert de bal met de borst te controleren. Sumich rent richting de bal. Sumich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Belarus 2:3

65e minuut.
Shylin is nu in balbezit. Shylin met een sublieme pass. Znak is nu in balbezit. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich passt de bal met de wreef. Plushkin is nu in balbezit. Plushkin geeft een lange en hoge pass. Znak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Shylin rent richting de bal. Shylin passt de bal zonder na te denken. Znak is nu in balbezit. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Benhalima passt de bal in één keer door. Thabet is nu in balbezit. Nestserau is nu in balbezit. Frabianeri onderschept slim de pass. Frabianeri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plushkin zal de hoekschop nemen. Shylin probeert de bal met de borst te controleren. Shylin geeft de bal voor. Znak maakt een snoekduik en kopt de bal. Khamenei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sumich rent richting de bal. Sumich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Belarus 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān 58%, Belarus 42%.
Īrān - Belarus 2:4