Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-01 14:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ghana Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3149
Ghana as-Saʻūdiyya
En gaan Tactiek mehmetguner
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 62.4
solid Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen incredible


1e minuut.
Sulayman passt de bal in één keer door. Usmi rent richting de bal. Usmi passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti heeft problemen om de bal te vangen. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Harrison probeert de bal aan de voet te houden. Khayri rent richting de bal. Fuseini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuseini krijgt een gele kaart. Khayri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khayri komt bij de bal en schiet. Paakuna bokst de bal weg.

29e minuut.
Dogo-Moro probeert naar een medespeler te passen. Sogbey met een sublieme pass. Owusu speelt de bal door. Dakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Khayri rent richting de bal. Odamtten legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khayri raakt geblesseerd tijdens het duel. Khayri kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paakuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana - as-Saʻūdiyya 0:1

37e minuut.
Usmi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman passt de bal zonder na te denken. Khayri is nu in balbezit. Khayri draait met de bal, schiet en ... Paakuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Owusu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Usmi is nu in balbezit. Usmi passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana 50%, as-Saʻūdiyya 50%.
Ghana - as-Saʻūdiyya 0:1

47e minuut.
Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman passt de bal met de wreef. Fuseini rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Qasim met een snelle inworp. Sulayman rent richting de bal. Sulayman speelt de bal door. Klungelig pakt Khayri de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Khayri is nu in balbezit. Met opzet legt Thompson zijn tegenspeler op de grond. Khayri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khayri wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Sulayman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuseini kan de bal niet met de borst controleren. Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pare is nu in balbezit. Pare geeft de bal voor. Boughamni geeft een lange en hoge pass. Khayri is nu in balbezit. Khayri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Daar is Sulayman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulayman met een sublieme pass. Thompson met een sublieme pass. Dogo-Moro is nu in balbezit. Dogo-Moro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Daar is Abd-al-Mu`ti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odamtten bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. Paakuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana - as-Saʻūdiyya 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana 53%, as-Saʻūdiyya 47%.
Ghana - as-Saʻūdiyya 0:2