Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boillat`s CHROBRY_1946
442h1_trai Tactiek 532
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
47.7 gemiddelde waardering 62.7
goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Inworp. Yang met een snelle inworp. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi schiet op doel. Holguín probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang passt de bal met de wreef. Fras rent richting de bal. Fras geeft de bal voor. Clown krijgt zijn hoofd ertegen. Adamović bokst de bal weg.

19e minuut.
Modzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Modzelewski geeft de bal voor. Bürgi rent richting de bal. Daar is Bürgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bürgi schiet op doel. Adamović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Fux bereikt de bal nog maar net als eerste. Fux geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Holguín de bal onder controle te krijgen. Bürgi rent richting de bal. Bürgi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Modzelewski met een sublieme pass. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yang de bal. Yang geeft de bal voor. Adamović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Holguín passt de bal zonder na te denken. Modzelewski speelt de bal door. Fras rent richting de bal. Fras geeft de bal voor. Bürgi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Modzelewski passt de bal zonder na te denken. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang passt de bal in één keer door. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 65%, CHROBRY_1946 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boillat`s - CHROBRY_1946 0:0

49e minuut.
Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Clown is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bürgi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - CHROBRY_1946 0:1

52e minuut.
Kreijermaat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bregy komt het veld opgelopen. Janovič maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Modzelewski geeft de bal voor. Bürgi rent richting de bal. Bürgi haalt uit met een fantastische trap. Adamović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rouvenaz komt het veld opgelopen. Bierli komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bierli is nu in balbezit. Holguín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bierli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bierli neemt de penalty, wat een uithaal! Adamović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - CHROBRY_1946 0:2

84e minuut.
Lafranchi geeft een hoge lob. Rouvenaz kopt de bal weg. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli draait met de bal, schiet en ... Adamović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - CHROBRY_1946 0:3

85e minuut.
Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Berrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli onderschept slim de pass. Bierli haalt uit met een fantastische trap. Adamović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - CHROBRY_1946 0:4

89e minuut.
Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli haalt uit met een fantastische trap. Adamović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - CHROBRY_1946 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 62%, CHROBRY_1946 38%.
Boillat`s - CHROBRY_1946 0:5