Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-08 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: France Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18547
France Magyarország
mag.53w1 Tactiek 4védő bal sz
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
81.8 gemiddelde waardering 77.6
outstanding Schieten formidable
incredible Passen formidable
brilliant Verdedigen brilliant


1e minuut.
Pongor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatov is nu in balbezit. Kubatov geeft een lange en hoge pass. Kakas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Magyarország 0:1

34e minuut.
Kubatov kopt de bal weg. Pongor controleert de bal met de borst. Sagnol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pongor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pongor zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dutruel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Moreau de bal onder controle te krijgen. Kubatov met een sublieme pass. Pongor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongor haalt uit met een fantastische trap. Dutruel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Magyarország 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France 46%, Magyarország 54%.
France - Magyarország 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Móricz met een snelle inworp. Baumann rent richting de bal. Pongor verovert de bal door een tackle van achteren. Pongor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Moreau met een sublieme pass. Hugon rent richting de bal. Hugon met een sublieme pass. Renou is nu in balbezit. Renou draait met de bal, schiet en ... Nádor bokst de bal weg.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacques komt het veld opgelopen. Marcsek komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Moreau passt de bal in één keer door. Hugon is nu in balbezit. Hugon met een sublieme pass. Jacques is nu in balbezit. Jacques draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
France - Magyarország 1:2

61e minuut.
Inworp. Collet komt het veld opgelopen. Collet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamard probeert naar een medespeler te passen. Hugon is nu in balbezit. Hugon geeft de bal voor. Jacques springt en kopt de bal. Nádor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Mahé komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Mahé passt de bal met de wreef. Jacques is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mahé neemt de hoekschop. Jacques maakt een snoekduik en kopt de bal. Nádor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Hamard rent richting de bal. Hamard passt de bal in één keer door. Mahé heeft problemen om de bal te vangen. Mahé geeft een hoge lob. Jacques springt en kopt de bal. Nádor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gedó komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Jacques kopt de bal weg. Guttmann verovert de bal door een tackle van achteren. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet geeft een hoge lob. Jacques springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Mahé speelt de bal door. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques begaat een overtreding. Jacques krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Mahé rent richting de bal. Mahé probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Collet de bal. Collet geeft een hoge lob. Jacques springt en kopt de bal. Nádor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France 41%, Magyarország 59%.
France - Magyarország 1:2