Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-08 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eesti Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17188
Eesti Slovensko
WCQ-2 Tactiek E
45% Balbezit 55%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 4
71.9 gemiddelde waardering 74.3
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Turňa passt de bal met de wreef. Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Verba passt de bal in één keer door. Brestenský is nu in balbezit. Brestenský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Hrabina verovert de bal door een tackle van achteren. Hrabina probeert naar een medespeler te passen. Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Verba geeft een hoge lob. Brestenský springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Slovensko 0:1

12e minuut.
Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Leht zijn tegenspeler op de grond. Verba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turňa met een snel genomen vrije trap. Verba kopt de bal weg. Turňa geeft een hoge lob. Brestenský krijgt zijn hoofd ertegen. Ülsepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Slovensko 0:2

16e minuut.
Evertson probeert naar een medespeler te passen. Hrabina onderschept slim de pass. Klungelig pakt Meri de bal. Meri geeft een lange en hoge pass. Lagendik springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bloor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Uusõus rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Slovensko 1:2

20e minuut.
Turňa met een snelle inworp. Leht bereikt de bal nog maar net als eerste. Verba onderschept slim de pass. Verba geeft een hoge lob. Brestenský maakt een snoekduik en kopt de bal. Ülsepp bokst de bal weg.

30e minuut.
Kaniš onderschept slim de pass. Kaniš geeft een hoge lob. Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Verba geeft de bal voor. Ader heeft problemen om de bal te vangen. Ülsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brestenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestenský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Slovensko 1:3

32e minuut.
Kaniš controleert de bal met de borst. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaniš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaniš krijgt een gele kaart. Uusõus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Meri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Turňa met een snelle inworp. Verba geeft de bal voor. Ader heeft problemen om de bal te vangen. Brestenský is nu in balbezit. Brestenský haalt uit met een fantastische trap. Ülsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Ader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brestenský rent richting de bal. Ader probeert naar een medespeler te passen. Brestenský is nu in balbezit. Brestenský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Slovensko 1:4

39e minuut.
Bačinský met een snelle inworp. Meri kan de bal niet met de borst controleren. Bolebruch geeft een lange en hoge pass. Brestenský springt en kopt de bal. Ülsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 48%, Slovensko 52%.
Eesti - Slovensko 1:4

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahjupera komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bolebruch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meri. Bolebruch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vultman komt het veld opgelopen. Sýkora komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Vultman de bal. Bolebruch rent richting de bal. Uusõus onderschept slim de pass. Vultman rent richting de bal. Vultman schiet op doel. Bloor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Liigmets verovert de bal door een tackle van achteren. Liigmets geeft een lange en hoge pass. Girgaš kopt de bal weg. Ahjupera geeft de bal voor. Vultman springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Slovensko 2:4

75e minuut.
Kesva komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Hrabina is nu in balbezit. Hrabina geeft de bal voor. Semper probeert de bal met de borst te controleren. Brestenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestenský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sýkora speelt de bal door. Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Verba passt de bal zonder na te denken. Brestenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestenský schiet op doel. De bal raakt de paal. Kesva geeft de bal voor. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaniš begaat een overtreding. Kaniš krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Girgaš geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kesva de bal. Kesva geeft een lange en hoge pass. Meri geeft een hoge lob. Vultman springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Liigmets kopt de bal weg. Evertson speelt de bal door. Uusõus rent richting de bal. Uusõus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Slovensko 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 37%, Slovensko 63%.
Eesti - Slovensko 3:4