Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JaguarSport GoodGameLeague
5-3-2 Tactiek united
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 44
good Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Karaduman met een sublieme pass. Wołyniec is nu in balbezit. Mušálek onderschept slim de pass. Mušálek haalt uit met een fantastische trap. Gajtkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - GoodGameLeague 0:1

8e minuut.
Karaduman passt de bal zonder na te denken. Mušálek is nu in balbezit. Lázeňský is nu in balbezit. Mušálek rent richting de bal. Mušálek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Petro rent richting de bal. Gómez Carballido verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Carballido speelt de bal door. Lázeňský heeft problemen om de bal te vangen. Lázeňský geeft een lange en hoge pass. Gajtkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Mrowiński speelt de bal door. Lázeňský is nu in balbezit. Lázeňský geeft de bal voor. Mušálek rent richting de bal. Mušálek schiet op doel. Gajtkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ojala probeert naar een medespeler te passen. Lázeňský is nu in balbezit. Lázeňský passt de bal zonder na te denken. Mušálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mušálek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wiśniowiecki geeft een lange en hoge pass. Mušálek is nu in balbezit. Lázeňský is nu in balbezit. Lázeňský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - GoodGameLeague 0:2

38e minuut.
Mrowiński met een sublieme pass. Kargılı is nu in balbezit. Petro onderschept slim de pass. Petro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - GoodGameLeague 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 49%, GoodGameLeague 51%.
JaguarSport - GoodGameLeague 1:2

67e minuut.
Bozzini geeft een lange en hoge pass. Žandovský rent richting de bal. Mrowiński onderschept slim de pass. Mrowiński geeft de bal voor. Mušálek krijgt zijn hoofd ertegen. Gajtkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - GoodGameLeague 1:3

78e minuut.
Mitrikov verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrikov geeft een lange en hoge pass. Daar is Wiśniowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petro is nu in balbezit. Petro geeft de bal voor. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Lázeňský kopt de bal weg. Mušálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrikov maakt een afschuwelijke overtreding. Mitrikov krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gómez Carballido rent richting de bal. Gómez Carballido geeft een lange en hoge pass. Mitrikov controleert de bal met de borst. Mušálek rent richting de bal. Mušálek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - GoodGameLeague 1:4

88e minuut.
Bozzini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blocher met een sublieme pass. Daar is Knežević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žandovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Žandovský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 55%, GoodGameLeague 45%.
JaguarSport - GoodGameLeague 1:4