Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigers Team AC Patafiany Ciechanow
cattenacio Tactiek Go Fight
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 37.2
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Račšár passt de bal met de wreef. Rydlewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Micanski de bal. Micanski schiet op doel. Hryciuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - AC Patafiany Ciechanow 1:0

7e minuut.
Račšár verovert de bal door een tackle van achteren. Sas geeft een lange en hoge pass. Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski schiet op doel. Hryciuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Blades is nu in balbezit. Blades passt de bal in één keer door. Rydlewski is nu in balbezit. Rydlewski geeft de bal voor. Newport krijgt zijn hoofd ertegen. Hryciuk bokst de bal weg.

12e minuut.
Newport is nu in balbezit. Micanski is nu in balbezit. Newport is nu in balbezit. Newport haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hryciuk trapt de bal weg. Fina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Żulewski de bal. Pestka rent richting de bal. Pestka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dziewicki rent richting de bal. Rydlewski onderschept slim de pass. Rydlewski heeft problemen om de bal te vangen. Rydlewski geeft een lange en hoge pass. Newport krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Micanski rent richting de bal. Micanski passt de bal zonder na te denken. Newport is nu in balbezit. Newport schiet op doel. Hryciuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - AC Patafiany Ciechanow 2:0

19e minuut.
Żulewski geeft een lange en hoge pass. Blades heeft problemen om de bal te vangen. Blades probeert naar een medespeler te passen. Newport is nu in balbezit. Newport haalt uit met een fantastische trap. Hryciuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - AC Patafiany Ciechanow 3:0

21e minuut.
Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski passt de bal met de wreef. Dziewicki verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rydlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydlewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sawicki. Micanski raakt geblesseerd tijdens het duel. Newport zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blades is nu in balbezit. Blades speelt de bal door. Micanski is nu in balbezit. Micanski draait met de bal, schiet en ... Hryciuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Păcală speelt de bal door. Rydlewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dziewicki de bal. Newport rent richting de bal. Newport schiet op doel. Hryciuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Żulewski passt de bal met de wreef. Rozumek is nu in balbezit. Micanski is nu in balbezit. Micanski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - AC Patafiany Ciechanow 4:0

33e minuut.
Rydlewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano passt de bal zonder na te denken. Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski haalt uit met een fantastische trap. Hryciuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Newport probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rydlewski rent richting de bal. Rydlewski passt de bal in één keer door. Newport bereikt de bal nog maar net als eerste. Newport draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - AC Patafiany Ciechanow 5:0

37e minuut.
Dziewicki geeft de bal voor. Inworp. Rydlewski met de inworp. Micanski heeft problemen om de bal te vangen. Micanski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rydlewski passt de bal met de wreef. Micanski rent richting de bal. Micanski passt de bal in één keer door. Newport heeft problemen om de bal te vangen. Newport haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Rydlewski geeft een hoge lob. Hryciuk probeert naar een medespeler te passen. Dudka kopt de bal weg. Manilha is nu in balbezit. Manilha geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Mrzygłód rent richting de bal. Pestík verovert de bal door een tackle van achteren. Pestík passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Newport de bal. Newport haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hryciuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Team 23%, AC Patafiany Ciechanow 77%.
Tigers Team - AC Patafiany Ciechanow 5:0

47e minuut.
Wąs passt de bal met de wreef. Pestík speelt de bal door. Blades rent richting de bal. Blades geeft een hoge lob. Newport maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Sawicki speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Newport de bal onder controle te krijgen. Pestík rent richting de bal. Pestík passt de bal in één keer door. Newport rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Newport onderschept slim de pass. Newport schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - AC Patafiany Ciechanow 6:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nohavička komt het veld opgelopen. Maricescu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sas is nu in balbezit. Sas speelt de bal door. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu schiet op doel. Hryciuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - AC Patafiany Ciechanow 7:0

69e minuut.
Sas onderschept slim de pass. Sas geeft een hoge lob. Blades rent richting de bal. Blades schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Maricescu passt de bal in één keer door. Colombiano heeft problemen om de bal te vangen. Colombiano geeft een lange en hoge pass. Newport bereikt de bal nog maar net als eerste. Newport schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - AC Patafiany Ciechanow 8:0

72e minuut.
Soldini Bozzi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Colombiano speelt de bal door. Račšár probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rydlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydlewski geeft een hoge lob. Soldini Bozzi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Manilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Manilha passt de bal met de wreef. Książek is nu in balbezit. Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka haalt uit met een fantastische trap. Păcală bokst de bal weg.

78e minuut.
Nohavička bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manilha. Nohavička raakt geblesseerd tijdens het duel. Nohavička met een snel genomen vrije trap. Soldini Bozzi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rydlewski zal de hoekschop nemen. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - AC Patafiany Ciechanow 9:0

84e minuut.
Colombiano geeft een lange en hoge pass. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi heeft problemen om de bal te vangen. Soldini Bozzi haalt uit met een fantastische trap. Hryciuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - AC Patafiany Ciechanow 10:0

86e minuut.
Wąs geeft een hoge lob. Świerad kopt de bal weg. Nohavička geeft een lange en hoge pass. Soldini Bozzi is nu in balbezit. Soldini Bozzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Rydlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewicki onderschept slim de pass. Dziewicki geeft de bal voor. Nohavička heeft problemen om de bal te vangen. Nohavička haalt uit met een fantastische trap. Hryciuk bokst de bal weg. Soldini Bozzi rent richting de bal. De bal raakt de paal. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wąs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozumek is nu in balbezit. Maricescu onderschept slim de pass. Maricescu schiet op doel. Hryciuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - AC Patafiany Ciechanow 11:0

90e minuut.
Nohavička met een sublieme pass. Rydlewski probeert naar een medespeler te passen. Soldini Bozzi rent richting de bal. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu haalt uit met een fantastische trap. Hryciuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Team 21%, AC Patafiany Ciechanow 79%.
Tigers Team - AC Patafiany Ciechanow 11:0