Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigers Team GoodGameLeague
cattenacio Tactiek united
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 45
very good Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Pestík met een sublieme pass. Nohavička rent richting de bal. Nohavička geeft een hoge lob. Soldini Bozzi springt en kopt de bal. Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - GoodGameLeague 1:0

15e minuut.
Ferrer is nu in balbezit. Pestík verovert de bal door een tackle van achteren. Pestík passt de bal met de wreef. Micanski rent richting de bal. Micanski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gómez Carballido geeft een hoge lob. Lázeňský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mušálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mušálek draait met de bal, schiet en ... D`Onofrio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigers Team - GoodGameLeague 1:1

28e minuut.
Micanski speelt de bal door. Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades probeert naar een medespeler te passen. Micanski is nu in balbezit. Micanski haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Paşayev rent richting de bal. Paşayev passt de bal in één keer door. Nohavička speelt de bal door. Soldini Bozzi rent richting de bal. Soldini Bozzi schiet op doel. Cichowlas bokst de bal weg.

35e minuut.
Račšár speelt de bal door. Nohavička speelt de bal door. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski rent richting de bal. Micanski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Blades passt de bal met de wreef. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Świąder begaat een overtreding. Soldini Bozzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soldini Bozzi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pestík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázeňský verovert de bal door een tackle van achteren. Lázeňský passt de bal zonder na te denken. Mušálek heeft problemen om de bal te vangen. Mušálek draait met de bal, schiet en ... D`Onofrio bokst de bal weg.

45e minuut.
Gómez Carballido geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blades met de inworp. Micanski rent richting de bal. Micanski schiet op doel. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Świąder is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nohavička zal de hoekschop nemen. Soldini Bozzi krijgt zijn hoofd ertegen. Kargılı probeert de bal met de borst te controleren. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kargılı de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blades zal de hoekschop nemen. Daar is Karaduman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nohavička geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Soldini Bozzi de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Team 36%, GoodGameLeague 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigers Team - GoodGameLeague 1:1

46e minuut.
Maricescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Paşayev heeft problemen om de bal te vangen. Paşayev passt de bal zonder na te denken. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - GoodGameLeague 2:1

61e minuut.
Klungelig pakt Maricescu de bal. Micanski is nu in balbezit. Micanski draait met de bal, schiet en ... Maricescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pyziak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades probeert naar een medespeler te passen. Micanski is nu in balbezit. Micanski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - GoodGameLeague 3:1

76e minuut.
Mrowiński onderschept slim de pass. Mrowiński probeert naar een medespeler te passen. Mušálek is nu in balbezit. Lázeňský rent richting de bal. Lázeňský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Team 31%, GoodGameLeague 69%.
Tigers Team - GoodGameLeague 3:1