Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JaguarSport Ghost Team
5-3-2 Tactiek MaxMix
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 38.3
solid Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen weak


32e minuut.
Daar is Ojala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brona rent richting de bal. Brona passt de bal met de wreef. Gibadło is nu in balbezit. Gibadło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ojala passt de bal in één keer door. Chytroń is nu in balbezit. Chytroń passt de bal met de wreef. Mięcławek rent richting de bal. Mięcławek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 44%, Ghost Team 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JaguarSport - Ghost Team 0:0

47e minuut.
Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona passt de bal zonder na te denken. Jaruzelski heeft problemen om de bal te vangen. Petro bereikt de bal nog maar net als eerste. Petro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Ghost Team 1:0

50e minuut.
Inworp. Bozzini met een snelle inworp. Mitrikov heeft problemen om de bal te vangen. Mięcławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcławek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bozzini geeft een lange en hoge pass. Brona kopt de bal weg. Klungelig pakt Gołosz de bal. Žandovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Žandovský schiet op doel. Stolarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Blocher is nu in balbezit. Blocher probeert naar een medespeler te passen. Žandovský rent richting de bal. Žandovský schiet op doel. Stolarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Ghost Team 2:0

72e minuut.
Jaruzelski onderschept slim de pass. Pitari verovert de bal door een tackle van achteren. Pitari passt de bal in één keer door. Petro bereikt de bal nog maar net als eerste. Petro haalt uit met een fantastische trap. Stolarczyk bokst de bal weg.

77e minuut.
Klungelig pakt Gibadło de bal. Oţelea begaat een overtreding. Gibadło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czaszyn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gibadło rent richting de bal. Gibadło haalt uit met een fantastische trap. Gajtkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Ghost Team 2:1

78e minuut.
Klungelig pakt Žandovský de bal. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher passt de bal zonder na te denken. Žandovský rent richting de bal. Žandovský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea rent richting de bal. Gibadło onderschept slim de pass. Gibadło haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 37%, Ghost Team 63%.
JaguarSport - Ghost Team 2:1