Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-14 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Capitano Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5362
FC Capitano LBTeam
Prässi2 Tactiek eläke
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.3 gemiddelde waardering 45.1
average Schieten excellent
average Passen average
weak Verdedigen good


5e minuut.
Kohtamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohtamäki met een sublieme pass. Metsäpuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäpuro geeft de bal voor. Louhi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - LBTeam 0:1

13e minuut.
Kohtamäki speelt de bal door. Raaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomäki onderschept slim de pass. Metsäpuro rent richting de bal. Metsäpuro passt de bal met de wreef. Seppälä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Raaska geeft een hoge lob. Tikanoja rent richting de bal. Tikanoja geeft een lange en hoge pass. Kalliomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomäki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štainer rent richting de bal. Štainer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štainer geeft een lange en hoge pass. Seppälä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kapitán controleert de bal met de borst. İlkateş geeft een hoge lob. Louhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Louhi draait met de bal, schiet en ... Seppälä probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Laukas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert İlkateş de bal onder controle te krijgen. Asp speelt de bal door. Ojaniitty bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaniitty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Niinilammi verovert de bal door een tackle van achteren. Niinilammi probeert naar een medespeler te passen. Kohtamäki probeert naar een medespeler te passen. Štainer rent richting de bal. Štainer draait met de bal, schiet en ... Seppälä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Vuorenperä passt de bal met de wreef. Niinisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinisaari geeft een lange en hoge pass. Štainer rent richting de bal. Štainer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - LBTeam 0:2

44e minuut.
Klungelig pakt Tornikallio de bal. Louhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornikallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Louhi onderschept slim de pass. Louhi schiet op doel. Seppälä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 57%, LBTeam 43%.
FC Capitano - LBTeam 0:2

52e minuut.
Kalliomäki passt de bal in één keer door. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki haalt uit met een fantastische trap. Seppälä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - LBTeam 0:3

53e minuut.
Kalliomäki onderschept slim de pass. Kalliomäki passt de bal in één keer door. Louhi met een sublieme pass. Štainer rent richting de bal. Štainer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Metsäpuro verovert de bal door een tackle van achteren. Metsäpuro geeft de bal voor. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer draait met de bal, schiet en ... Seppälä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - LBTeam 0:4

64e minuut.
Daar is Vuorenperä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niinisaari geeft een hoge lob. Štainer is nu in balbezit. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Seppälä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - LBTeam 0:5

72e minuut.
Vuorenperä geeft een lange en hoge pass. Kalliomäki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raaska. Raaska krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Kalliomäki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kohtamäki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pirttiluoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štainer speelt de bal door. Louhi rent richting de bal. Louhi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Štainer verovert de bal door een tackle van achteren. Štainer passt de bal met de wreef. Daar is Kalliomäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalliomäki schiet op doel. Seppälä werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kapitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaniitty rent richting de bal. Kohtamäki onderschept slim de pass. Kapitán rent richting de bal. Kapitán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 43%, LBTeam 57%.
FC Capitano - LBTeam 0:5