Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-14 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Lőricz Rubint Stadion
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7874
Diósgyőri Csibészek Akadémiája Underdogs United
copygeneral Tactiek BUL_442-SV
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
46.8 gemiddelde waardering 27.8
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Lewalski is nu in balbezit. Minić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski onderschept slim de pass. Lewalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Underdogs United 1:0

7e minuut.
Ferrantelli passt de bal met de wreef. Carmona Méndez rent richting de bal. Carmona Méndez geeft een lange en hoge pass. Daar is Lewalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Minić trapt de bal weg van het doel. Ferrantelli kopt de bal weg. Carmona Méndez is nu in balbezit. Carmona Méndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Minić rent richting de bal. Minić geeft een lange en hoge pass. Chlupáč kopt de bal weg. Lewalski rent richting de bal. Lewalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
van der Tuyn passt de bal met de wreef. Zagorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski verovert de bal door een tackle van achteren. Lewalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Underdogs United 2:0

25e minuut.
Sonck speelt de bal door. Carmona Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Underdogs United 3:0

26e minuut.
Csurka passt de bal in één keer door. Chiţu speelt de bal door. Daar is Kluzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewalski rent richting de bal. Lewalski draait met de bal, schiet en ... Bełzowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carmona Méndez rent richting de bal. Carmona Méndez schiet op doel. Bełzowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Underdogs United 4:0

33e minuut.
Toboła geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eliaçık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carmona Méndez is nu in balbezit. Carmona Méndez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Carmona Méndez controleert de bal met de borst. van der Tuyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona Méndez onderschept slim de pass. Ferrantelli is nu in balbezit. Ferrantelli haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Underdogs United 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémiája 33%, Underdogs United 67%.
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Underdogs United 5:0

46e minuut.
Inworp. Chlupáč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lewalski rent richting de bal. Lewalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Underdogs United 6:0

50e minuut.
Eliaçık geeft de bal voor. Chlupáč kopt de bal weg. Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski schiet op doel. Bełzowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Underdogs United 7:0

56e minuut.
Kluzek is nu in balbezit. Carmona Méndez onderschept slim de pass. Lewalski rent richting de bal. Lewalski schiet op doel. Bełzowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Underdogs United 8:0

58e minuut.
Chlupáč is nu in balbezit. Chlupáč geeft een lange en hoge pass. Daar is Ferrantelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrantelli schiet op doel. Lewalski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De Matteis neemt vlug de vrije trap. Daar is Zagorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewalski is nu in balbezit. Lewalski draait met de bal, schiet en ... Bełzowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Underdogs United 9:0

65e minuut.
De Matteis heeft problemen om de bal te vangen. De Matteis geeft een lange en hoge pass. Lewalski krijgt zijn hoofd ertegen. Chlupáč rent richting de bal. Chlupáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Underdogs United 10:0

68e minuut.
Carmona Méndez is nu in balbezit. Ferrantelli is nu in balbezit. Ferrantelli passt de bal in één keer door. Lewalski rent richting de bal. Lewalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Underdogs United 11:0

70e minuut.
Karakashev geeft een hoge lob. Eliaçık kopt de bal weg. Ferrantelli met een sublieme pass. Lewalski rent richting de bal. Lewalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ferrantelli onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zagorov. Ferrantelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ignácz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carmona Méndez rent richting de bal. Carmona Méndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ferrantelli speelt de bal door. Aid rent richting de bal. Eliaçık begaat een overtreding. Eliaçık krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Karakashev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chlupáč met de inworp. Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Eliaçık onderschept slim de pass. Carmona Méndez is nu in balbezit. Eliaçık rent richting de bal. Eliaçık geeft de bal voor. Lewalski kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bełzowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carmona Méndez kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Underdogs United 12:0

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Csurka de bal onder controle te krijgen. Carmona Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona Méndez geeft een hoge lob. Chlupáč rent richting de bal. Chlupáč geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémiája 30%, Underdogs United 70%.
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Underdogs United 12:0