Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-22 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Canada Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4513
Canada O‘zbekiston
4-3-3 ofensiva Tactiek 4-4-2 #2
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
73.8 gemiddelde waardering 60.4
outstanding Schieten very good
outstanding Passen good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Mymoon kopt de bal weg. Klungelig pakt Asqamov de bal. DeRosario met een sublieme pass. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley draait met de bal, schiet en ... TatorgiyevNusiqov bokst de bal weg. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - O‘zbekiston 1:0

3e minuut.
Inworp. Lombardo met een snelle inworp. DeRosario geeft een lange en hoge pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - O‘zbekiston 2:0

13e minuut.
Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - O‘zbekiston 3:0

19e minuut.
Denoncourt verovert de bal door een tackle van achteren. Denoncourt geeft een lange en hoge pass. Bradley is nu in balbezit. Bradley schiet op doel. TatorgiyevNusiqov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - O‘zbekiston 4:0

21e minuut.
Lorian speelt de bal door. Marinov onderschept slim de pass. Allison rent richting de bal. Allison haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
O`Neal met een sublieme pass. Lorian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorian geeft een lange en hoge pass. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lombardo speelt de bal door. DeRosario bereikt de bal nog maar net als eerste. DeRosario passt de bal in één keer door. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley draait met de bal, schiet en ... TatorgiyevNusiqov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bradley verovert de bal door een tackle van achteren. Bradley probeert naar een medespeler te passen. Allison rent richting de bal. Allison draait met de bal, schiet en ... TatorgiyevNusiqov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada 41%, O‘zbekiston 59%.
Canada - O‘zbekiston 4:0

48e minuut.
Klungelig pakt Retratov de bal. Bradley is nu in balbezit. Marinov onderschept slim de pass. Allison verovert de bal door een tackle van achteren. Allison draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley schiet op doel. TatorgiyevNusiqov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Denoncourt kopt de bal weg. Lombardo geeft een lange en hoge pass. Bradley rent richting de bal. Allison is nu in balbezit. Allison draait met de bal, schiet en ... TatorgiyevNusiqov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
DeRosario passt de bal in één keer door. O`Neal geeft de bal voor. Bradley is nu in balbezit. Bradley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - O‘zbekiston 5:0

72e minuut.
Allison is nu in balbezit. Retratov begaat een overtreding. Allison is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. DeRosario met een snel genomen vrije trap. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
DeRosario passt de bal in één keer door. Marinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley onderschept slim de pass. Bradley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada 36%, O‘zbekiston 64%.
Canada - O‘zbekiston 5:0