Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-22 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Misr
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16131
Misr Ukraina
hungry LION Tactiek U2
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
67.6 gemiddelde waardering 75.1
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Zahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Altman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zahid raakt geblesseerd tijdens het duel. El-Atrash legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Ukraina 1:0

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. El-Atrash stond buitenspel. Sobol` maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sivukha kopt de bal weg. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. Nassef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Koshelyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Bastawy met een sublieme pass. Altman rent richting de bal. El-Atrash onderschept slim de pass. El-Atrash draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kornilenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leonov rent richting de bal. Leonov passt de bal met de wreef. Sivukha rent richting de bal. Sivukha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kornilenko is nu in balbezit. Kornilenko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sivukha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivukha geeft een lange en hoge pass. Pidchenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Nassef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bastawy passt de bal met de wreef. Zahid is nu in balbezit. Zahid geeft een hoge lob. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Zherzh geeft een lange en hoge pass. Prizetko kopt de bal weg. Nasser controleert de bal met de borst. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Nassef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Abu al Khayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu al Khayr passt de bal zonder na te denken. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... Cassian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Ukraina 2:0

45e minuut.
Abdel Megeed verovert de bal door een tackle van achteren. Abdel Megeed geeft de bal voor. Tiapushkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 71%, Ukraina 29%.
Misr - Ukraina 2:0

46e minuut.
Tutichenko komt het veld opgelopen. Spytsyn komt het veld opgelopen. Skoba komt het veld opgelopen. Abou Ziad komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Medhat probeert de bal met de borst te controleren. Leonov onderschept slim de pass. Leonov geeft een hoge lob. Spytsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Spytsyn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Zahid met een sublieme pass. El-Atrash rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altman. Altman krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Inworp. Gawdat komt het veld opgelopen. Najjar komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gawdat is nu in balbezit. Sobol` verovert de bal door een tackle van achteren. Sobol` geeft de bal voor. Spytsyn is nu in balbezit. Spytsyn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Khairy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Skoba passt de bal in één keer door. Sivukha probeert naar een medespeler te passen. Spytsyn rent richting de bal. Spytsyn schiet op doel. Nasser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leonov met de inworp. Skoba speelt de bal door. Leonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Skoba is nu in balbezit. Skoba passt de bal zonder na te denken. Daar is Leonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonov geeft een lange en hoge pass. Spytsyn krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Leonov is nu in balbezit. Leonov passt de bal zonder na te denken. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Abdel Megeed probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sivukha met een snelle inworp. Skoba probeert naar een medespeler te passen. Leonov rent richting de bal. Leonov geeft de bal voor. Tutichenko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sivukha controleert de bal met de borst. Sivukha speelt de bal door. Spytsyn is nu in balbezit. Spytsyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Ukraina 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 71%, Ukraina 29%.
Misr - Ukraina 2:1