Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-21 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: orle Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7743
orle Szachcior Bródno
XXX Tactiek bcz-att mirror2
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 46.6
very good Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Mlinar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molden is nu in balbezit. Mlinar verovert de bal door een tackle van achteren. Belényesi rent richting de bal. Belényesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Phú de bal onder controle te krijgen. Valko rent richting de bal. Phú tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phú krijgt een gele kaart. Belényesi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montiel komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Suncovas is nu in balbezit. Suncovas geeft een lange en hoge pass. Polski kopt de bal weg. Plich rent richting de bal. Plich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Maffioli is nu in balbezit. Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Suncovas verovert de bal door een tackle van achteren. Suncovas geeft een lange en hoge pass. Polski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Čingrija verovert de bal door een tackle van achteren. Montiel rent richting de bal. Montiel probeert naar een medespeler te passen. Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Valko rent richting de bal. Phú onderschept slim de pass. Phú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Szachcior Bródno 1:0

34e minuut.
Maffioli met een sublieme pass. Tufteland rent richting de bal. Tufteland speelt de bal door. Montiel geeft een hoge lob. Phú maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gökler trapt de bal weg van het doel. Montiel kopt de bal weg. Mlinar is nu in balbezit. Molden verovert de bal door een tackle van achteren. Molden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orle 44%, Szachcior Bródno 56%.
orle - Szachcior Bródno 1:0

46e minuut.
Mariano Marques komt het veld opgelopen. Krogh komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Molden speelt de bal door. Tufteland is nu in balbezit. Tufteland passt de bal zonder na te denken. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fajina geeft een lange en hoge pass. Plich is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kala geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kala is nu in balbezit. Kala speelt de bal door. Plich is nu in balbezit. Plich geeft een hoge lob. Ciborowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Molden is nu in balbezit. Molden probeert naar een medespeler te passen. Tufteland is nu in balbezit. Tufteland geeft een hoge lob. Phú speelt de bal door. Gökler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Fajina geeft een hoge lob. Inworp. Montiel met de inworp. Molden rent richting de bal. Molden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Valko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amundsen met een snelle inworp. Phú rent richting de bal. Phú schiet op doel. Gökler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Molden rent richting de bal. Molden draait met de bal, schiet en ... Gökler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Szachcior Bródno 2:0

90e minuut.
Klungelig pakt Suncovas de bal. Amundsen rent richting de bal. Suncovas maakt een afschuwelijke overtreding. Suncovas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orle 37%, Szachcior Bródno 63%.
orle - Szachcior Bródno 2:0