Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huracan De Parque Patricios Me Lleva El Chanfle
5-2-3 Tactiek 4-2-2-2
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
32 gemiddelde waardering 49.8
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


6e minuut.
Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi geeft een hoge lob. Szamborski kopt de bal weg. Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Oprişan rent richting de bal. Ossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Nicoletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 0:1

17e minuut.
Rambert passt de bal in één keer door. Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner speelt de bal door. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cichos heeft problemen om de bal te vangen. Cichos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wakulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rambert is nu in balbezit. Rambert draait met de bal, schiet en ... Nicoletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Inworp. Rambert met een snelle inworp. Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alfredo Jaconi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Szamborski rent richting de bal. Szamborski geeft een hoge lob. Wakulczyk kopt de bal weg. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Seba bereikt de bal nog maar net als eerste. Seba geeft een hoge lob. Graña rent richting de bal. Kozubek verovert de bal door een tackle van achteren. Kozubek geeft een lange en hoge pass. Nicoletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kozubek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baumgartner kopt de bal weg. Bemberg controleert de bal met de borst. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert verovert de bal door een tackle van achteren. Rambert probeert naar een medespeler te passen. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk schiet op doel. Nicoletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Konstantin onderschept slim de pass. Konstantin met een sublieme pass. Klungelig pakt Rambert de bal. Rambert geeft een hoge lob. Wakulczyk springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Bemberg is nu in balbezit. Bemberg geeft een lange en hoge pass. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ... Nicoletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 76%, Me Lleva El Chanfle 24%.
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rocki komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alfredo Jaconi de bal. Rocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert passt de bal zonder na te denken. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk schiet op doel. Nicoletti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 0:3

61e minuut.
Intrieri met een sublieme pass. Seba kopt de bal weg. Daar is Oprişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocki draait met de bal, schiet en ... Nicoletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 0:4

65e minuut.
Cerutti rent richting de bal. Graña rent richting de bal. Graña geeft de bal voor. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 0:5

79e minuut.
Baumgartner passt de bal met de wreef. Rambert heeft problemen om de bal te vangen. Rambert passt de bal in één keer door. Daar is Wakulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 0:6

81e minuut.
Szamborski geeft een hoge lob. Seba kopt de bal weg. Cichos is nu in balbezit. Wakulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Szamborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamborski geeft de bal voor. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rambert probeert naar een medespeler te passen. Konstantin is nu in balbezit. Konstantin geeft de bal voor. Rocki is nu in balbezit. Rocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 58%, Me Lleva El Chanfle 42%.
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 0:7