Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jereatrico FC CSyD Sadomasoquista
Amis 2 en campo Tactiek Voyeur
58% Balbezit 42%
54% Spel op eigen helft 46%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 30.3
solid Schieten weak
very good Passen average
outstanding Verdedigen average


3e minuut.
Bozduganov is nu in balbezit. Batisti onderschept slim de pass. Batisti probeert naar een medespeler te passen. Vinhas is nu in balbezit. Vinhas haalt uit met een fantastische trap. Colméia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bozduganov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinhas onderschept slim de pass. Vinhas schiet op doel. Colméia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinhas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - CSyD Sadomasoquista 1:0

9e minuut.
Daar is Briceño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritzsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinhas onderschept slim de pass. Vinhas draait met de bal, schiet en ... Colméia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - CSyD Sadomasoquista 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Bozduganov de bal. Bozduganov met een sublieme pass. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób speelt de bal door. Dreizik met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki passt de bal zonder na te denken. Vinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinhas schiet op doel. Colméia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - CSyD Sadomasoquista 3:0

23e minuut.
Bozduganov probeert naar een medespeler te passen. Martire rent richting de bal. Martire geeft een hoge lob. Daar is Vinhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinhas draait met de bal, schiet en ... Colméia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Batisti onderschept slim de pass. Batisti speelt de bal door. Vinhas rent richting de bal. Vinhas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - CSyD Sadomasoquista 4:0

39e minuut.
Klungelig pakt Bozduganov de bal. Bozduganov passt de bal in één keer door. Colméia is nu in balbezit. Batisti verovert de bal door een tackle van achteren. Batisti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - CSyD Sadomasoquista 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jereatrico FC 55%, CSyD Sadomasoquista 45%.
Jereatrico FC - CSyD Sadomasoquista 5:0

46e minuut.
Ślepecki met een sublieme pass. Crăciunoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu passt de bal met de wreef. Vinhas rent richting de bal. Vinhas schiet op doel. Colméia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vinhas is nu in balbezit. Vinhas schiet op doel. Colméia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - CSyD Sadomasoquista 6:0

51e minuut.
Briceño rent richting de bal. Batisti verovert de bal door een tackle van achteren. Joób rent richting de bal. Batisti verovert de bal door een tackle van achteren. Batisti draait met de bal, schiet en ... Colméia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bozduganov kopt de bal weg. Joób is nu in balbezit. Batisti verovert de bal door een tackle van achteren. Batisti draait met de bal, schiet en ... Colméia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dreizik is nu in balbezit. Dreizik passt de bal zonder na te denken. Vinhas is nu in balbezit. Vinhas draait met de bal, schiet en ... Colméia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - CSyD Sadomasoquista 7:0

86e minuut.
Vinhas haalt uit met een fantastische trap. Colméia probeert de bal aan de voet te houden. Cieslikovski met een sublieme pass. Vinhas controleert de bal met de borst. Vinhas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - CSyD Sadomasoquista 8:0

88e minuut.
Briceño is nu in balbezit. Briceño passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Colméia de bal. Batisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Batisti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jereatrico FC 52%, CSyD Sadomasoquista 48%.
Jereatrico FC - CSyD Sadomasoquista 8:0