Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva Jujuy! san lorenzo de paternal
5-3-2 atrás Tactiek 20241122alta
50% Balbezit 50%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés geeft de bal voor. Bigos is nu in balbezit. Bigos schiet op doel. Rubinstein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - san lorenzo de paternal 0:1

4e minuut.
Rubinstein met een sublieme pass. Pozza is nu in balbezit. Pozza geeft een hoge lob. Bigos is nu in balbezit. Bigos haalt uit met een fantastische trap. Rubinstein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bigos rent richting de bal. Bigos schiet op doel. Rubinstein bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - san lorenzo de paternal 0:2

31e minuut.
Mazak kopt de bal weg. Pagés probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pozza de bal. Pozza geeft de bal voor. Bigos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - san lorenzo de paternal 0:3

35e minuut.
Baxter rent richting de bal. Baxter speelt de bal door. Mana rent richting de bal. Mana geeft een lange en hoge pass. Bigos krijgt zijn hoofd ertegen. Rubinstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Babarich geeft een lange en hoge pass. Leloir rent richting de bal. Pagés verovert de bal door een tackle van achteren. Pagés geeft een hoge lob. Bigos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Mana onderschept slim de pass. Mana speelt de bal door. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Đuričić de bal onder controle te krijgen. Rubinstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 85%, san lorenzo de paternal 15%.
Viva Jujuy! - san lorenzo de paternal 0:3

54e minuut.
Mana geeft een hoge lob. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ilwen ... Strafschop! Ilwen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bigos raakt geblesseerd tijdens het duel. Bigos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rubinstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - san lorenzo de paternal 0:4

57e minuut.
Bigos probeert de bal aan de voet te houden. Bigos geeft een lange en hoge pass. Daar is Leloir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bociek is nu in balbezit. Bociek draait met de bal, schiet en ... Rubinstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milkov heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Daelman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leloir probeert naar een medespeler te passen. Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos onderschept slim de pass. Bigos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pagés rent richting de bal. Pagés passt de bal met de wreef. Daar is Mana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mana geeft de bal voor. Bigos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Sendon probeert de bal aan de voet te houden. Mana rent richting de bal. Mana speelt de bal door. Bigos rent richting de bal. Bigos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daar is Sendon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mana geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gerzstein de bal. Bigos is nu in balbezit. Bigos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mana passt de bal zonder na te denken. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos schiet op doel. Rubinstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - san lorenzo de paternal 0:5

78e minuut.
Mazak kopt de bal weg. Baxter heeft problemen om de bal te vangen. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks haalt uit met een fantastische trap. Piečs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mazak passt de bal zonder na te denken. Pozza is nu in balbezit. Milkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milkov krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gerzstein kopt de bal weg. Mana speelt de bal door. Pagés controleert de bal met de borst. Pagés geeft de bal voor. Bigos is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pagés geeft een hoge lob. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Đuričić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Đuričić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Leloir probeert de bal aan de voet te houden. Mana rent richting de bal. Mana met een sublieme pass. Bigos is nu in balbezit. Bigos schiet op doel. Rubinstein bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - san lorenzo de paternal 0:6

90e minuut.
Babarich onderschept slim de pass. Jaua onderschept slim de pass. Jaua passt de bal zonder na te denken. Trinks rent richting de bal. Trinks haalt uit met een fantastische trap. Piečs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - san lorenzo de paternal 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 75%, san lorenzo de paternal 25%.
Viva Jujuy! - san lorenzo de paternal 1:6