Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rossiya New Zealand
Tatarzky Tactiek NZ532Haka
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
74.6 gemiddelde waardering 72.2
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


14e minuut.
Byshovets springt en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Cooper trapt de bal weg van het doel. Leshchenko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nosov de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nosov is nu in balbezit. Nicholas onderschept slim de pass. Nicholas geeft de bal voor. Sisyaev geeft een hoge lob. Nosov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nosov is nu in balbezit. Nosov haalt uit met een fantastische trap. Cooper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - New Zealand 1:0

22e minuut.
Leshchenko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Byshovets bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicholas. Byshovets is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zakamskij wilt de vrije trap nemen. Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Shchetinin speelt de bal door. Kabelev kopt de bal weg. Deacon is nu in balbezit. Byshovets verovert de bal door een tackle van achteren. Byshovets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - New Zealand 2:0

33e minuut.
Read rent richting de bal. Nichaev rent richting de bal. Nichaev geeft een hoge lob. Norris geeft de bal voor. Atkinson springt en kopt de bal. Shchetinin bokst de bal weg.

37e minuut.
Marsh passt de bal met de wreef. Lynch rent richting de bal. Nosov verovert de bal door een tackle van achteren. Nosov geeft een lange en hoge pass. Byshovets krijgt zijn hoofd ertegen. Cooper bokst de bal weg.

42e minuut.
Norris rent richting de bal. Norris geeft een lange en hoge pass. Atkinson rent richting de bal. Atkinson haalt uit met een fantastische trap. Shchetinin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - New Zealand 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 32%, New Zealand 68%.
Rossiya - New Zealand 2:1

48e minuut.
Davidson passt de bal zonder na te denken. Atkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisyaev maakt een afschuwelijke overtreding. Sisyaev krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Nicholas is nu in balbezit. Nicholas passt de bal met de wreef. Freebairn is nu in balbezit. Byshovets onderschept slim de pass. Byshovets draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Macdonald komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Read rent richting de bal. Vinokur is nu in balbezit. Read onderschept slim de pass. Read draait met de bal, schiet en ... Shchetinin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rossiya - New Zealand 2:2

61e minuut.
Read is nu in balbezit. Read geeft een hoge lob. Nichaev is nu in balbezit. Atkinson onderschept slim de pass. Atkinson draait met de bal, schiet en ... Shchetinin bokst de bal weg.

64e minuut.
Kabelev passt de bal in één keer door. Zakamskij rent richting de bal. Zakamskij passt de bal in één keer door. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Inworp. Steinitz komt het veld opgelopen. Gillespie komt het veld opgelopen. Tsukerman komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Norris geeft een hoge lob. Shchetinin probeert wanhopig de bal te grijpen. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Macdonald neemt de hoekschop. Read maakt een snoekduik en kopt de bal. Shchetinin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Gillespie rent richting de bal. Vinokur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gillespie raakt geblesseerd tijdens het duel. Isaev komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Norris geeft de bal voor. Gillespie rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ivin ... Strafschop! Gillespie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Read legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - New Zealand 2:3

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gillespie stond buitenspel. Ivin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nosov kopt de bal weg. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Macdonald rent richting de bal. Sisyaev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macdonald is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Norris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamin rent richting de bal. Read verovert de bal door een tackle van achteren. Read haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 44%, New Zealand 56%.
Rossiya - New Zealand 2:3