Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZsozsoCarp.Team Manchester United F.C. mufc
új 442 Tactiek qwe
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 37.6
goed Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


9e minuut.
Aradi verovert de bal door een tackle van achteren. Várhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradi onderschept slim de pass. Aradi draait met de bal, schiet en ... Svéd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hochla geeft een hoge lob. Daar is Batęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams met een sublieme pass. Aouate is nu in balbezit. Aouate geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
McManaman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Freitas. McManaman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McManaman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nyitrai bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga verovert de bal door een tackle van achteren. Batęga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nyitrai met een snelle inworp. Lattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattmann passt de bal met de wreef. Batęga rent richting de bal. Batęga geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradi haalt uit met een fantastische trap. Svéd maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Williams met een sublieme pass. De Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Freitas passt de bal met de wreef. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi schiet op doel. Paal! Dinka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Pusztai rent richting de bal. Radics onderschept slim de pass. Radics geeft een lange en hoge pass. Batęga is nu in balbezit. Batęga schiet op doel. Svéd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 1:0

26e minuut.
Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Král is nu in balbezit. Král geeft een hoge lob. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Radics geeft een hoge lob. Turi heeft problemen om de bal te vangen. Hochla geeft de bal voor. Aradi is nu in balbezit. Aradi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 2:0

34e minuut.
McManaman passt de bal zonder na te denken. Hochla is nu in balbezit. Hochla passt de bal zonder na te denken. Aradi rent richting de bal. Aradi schiet op doel. De bal raakt de paal. Svéd bokst de bal weg. Daar is Turi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 3:0

38e minuut.
Lattmann geeft de bal voor. Várhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradi verovert de bal door een tackle van achteren. Aradi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 4:0

41e minuut.
Flankengott geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jenőfi met de inworp. De Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Freitas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Aouate met de inworp. Aradi is nu in balbezit. Aradi passt de bal in één keer door. Batęga rent richting de bal. Batęga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Svéd trapt de bal weg. Hochla kopt de bal weg. Toczek is nu in balbezit. Aradi verovert de bal door een tackle van achteren. Aradi schiet op doel. Svéd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Batęga rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radics geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hochla rent richting de bal. Hochla draait met de bal, schiet en ... Svéd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 46%, Manchester United F.C. mufc 54%.
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 5:0

48e minuut.
Pusztai speelt de bal door. Toczek met een sublieme pass. Aouate speelt de bal door. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 5:1

50e minuut.
Williams met een sublieme pass. Lattmann probeert de bal met de borst te controleren. Nyitrai begaat een overtreding. Nyitrai krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Lattmann rent richting de bal. Lattmann geeft een lange en hoge pass. Batęga rent richting de bal. Batęga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 6:1

52e minuut.
De Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Radics rent richting de bal. Radics geeft een lange en hoge pass. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihalecz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gwadera komt het veld opgelopen. Herédi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pusztai passt de bal zonder na te denken. De Freitas is nu in balbezit. De Freitas passt de bal zonder na te denken. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pusztai rent richting de bal. Pusztai geeft een hoge lob. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel. Dinka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Aouate geeft de bal voor. Dinka speelt de bal door. Williams kopt de bal weg. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate geeft een lange en hoge pass. Dinka bokst de bal weg. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 6:2

75e minuut.
McManaman rent richting de bal. Radics geeft een lange en hoge pass. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 7:2

77e minuut.
McManaman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Freitas. McManaman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McManaman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Batęga rent richting de bal. Batęga haalt uit met een fantastische trap. Svéd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Batęga is nu in balbezit. Batęga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
McManaman is nu in balbezit. McManaman geeft de bal voor. Várhidi kopt de bal weg. Lattmann is nu in balbezit. Lattmann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
McManaman heeft problemen om de bal te vangen. Aouate rent richting de bal. Aouate passt de bal in één keer door. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Toczek probeert naar een medespeler te passen. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate probeert naar een medespeler te passen. De Freitas rent richting de bal. De Freitas draait met de bal, schiet en ... Dinka bokst de bal weg. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel. Dinka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 53%, Manchester United F.C. mufc 47%.
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 7:3