Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: dziubdziusie Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8068
dziubdziusie Patocity GB
hmm5_3 Tactiek NUEVA 2.0
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 31.1
excellent Schieten poor
excellent Passen weak
average Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Stolc de bal. Pelegrino probeert naar een medespeler te passen. Dulović rent richting de bal. Burruchaga rent richting de bal. Burruchaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu met een sublieme pass. Stolc is nu in balbezit. Stolc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 1:0

14e minuut.
Prexl passt de bal zonder na te denken. Stürzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stürzl probeert naar een medespeler te passen. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc haalt uit met een fantastische trap. Oreste kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ... Oreste maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 2:0

16e minuut.
Stolc is nu in balbezit. Stolc schiet op doel. Urzúa probeert de bal aan de voet te houden. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 3:0

17e minuut.
Mrkšić met een sublieme pass. Prexl heeft problemen om de bal te vangen. Prexl passt de bal zonder na te denken. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Prexl bereikt de bal nog maar net als eerste. Prexl passt de bal met de wreef. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. Oreste probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 4:0

27e minuut.
Pelegrino geeft een lange en hoge pass. Mrkšić kopt de bal weg. Veseliu is nu in balbezit. Stolc is nu in balbezit. Stolc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Stürzl kopt de bal weg. Stolc is nu in balbezit. Stolc probeert naar een medespeler te passen. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 5:0

38e minuut.
Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Prexl rent richting de bal. Prexl passt de bal zonder na te denken. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ... Oreste bokst de bal weg. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 6:0

40e minuut.
Stolc rent richting de bal. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc verovert de bal door een tackle van achteren. Stolc speelt de bal door. Veseliu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dziubdziusie 29%, Patocity GB 71%.
dziubdziusie - Patocity GB 7:0

48e minuut.
Mrkšić is nu in balbezit. Mrkšić geeft de bal voor. Stolc kopt de bal weg. Veseliu rent richting de bal. Veseliu schiet op doel. Oreste kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Mrkšić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Veseliu de bal. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc haalt uit met een fantastische trap. Urzúa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Stolc geeft een hoge lob. Daar is Fabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. Oreste werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ruczkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Veseliu de bal. Caridad bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Stürzl verovert de bal door een tackle van achteren. Stürzl speelt de bal door. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 8:0

59e minuut.
Surdyga is nu in balbezit. Surdyga passt de bal zonder na te denken. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Stürzl onderschept slim de pass. Stürzl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Stürzl kopt de bal weg. Daar is Caridad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolc is nu in balbezit. Stolc haalt uit met een fantastische trap. Oreste probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 9:0

63e minuut.
Stürzl met een snelle inworp. Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Prexl rent richting de bal. Prexl geeft een hoge lob. Stolc maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 10:0

66e minuut.
Oreste probeert naar een medespeler te passen. Stürzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pelegrino krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Stürzl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stürzl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prexl rent richting de bal. Fabri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prexl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stolc zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Oreste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Stolc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prexl rent richting de bal. Prexl passt de bal in één keer door. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Stürzl geeft de bal voor. Daar is Urzúa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolc rent richting de bal. Stolc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 11:0

71e minuut.
Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Prexl rent richting de bal. Prexl passt de bal met de wreef. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 12:0

74e minuut.
Daar is Mrkšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkšić haalt uit met een fantastische trap. Oreste maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Caridad geeft een hoge lob. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić geeft een hoge lob. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Oreste probeert naar een medespeler te passen. Stürzl controleert de bal met de borst. Pelegrino is nu in balbezit. Stürzl onderschept slim de pass. Stürzl geeft een hoge lob. Oreste kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Stürzl speelt de bal door. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc passt de bal zonder na te denken. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Nilooban de bal onder controle te krijgen. Fabri is nu in balbezit. Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu schiet op doel. Oreste probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 13:0

83e minuut.
Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu probeert naar een medespeler te passen. Stolc rent richting de bal. Stolc schiet op doel. Oreste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 14:0

86e minuut.
Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stürzl rent richting de bal. Stürzl met een sublieme pass. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Patocity GB 15:0

88e minuut.
Wewiórski geeft een lange en hoge pass. Urzúa kopt de bal weg. Mrkšić speelt de bal door. Stec is nu in balbezit. Stec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dziubdziusie 19%, Patocity GB 81%.
dziubdziusie - Patocity GB 15:0