Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
berlengas dos farilhoes PIKA TEAM
leysin Tactiek »(ô..ô)«
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 44.2
adequate Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Daar is Andruchów, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruchów geeft de bal voor. Caille is nu in balbezit. Caille draait met de bal, schiet en ... Pojar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gambiroža is nu in balbezit. Gambiroža geeft de bal voor. Mlsný is nu in balbezit. Mlsný schiet op doel. Lumiares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - PIKA TEAM 0:1

20e minuut.
Petrakis geeft een lange en hoge pass. Radu is nu in balbezit. Macharski probeert naar een medespeler te passen. Mlsný bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlsný draait met de bal, schiet en ... Lumiares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mlsný bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlsný draait met de bal, schiet en ... Lumiares werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gambiroža neemt de hoekschop. Caille is nu in balbezit. Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Agüero geeft de bal voor. Dorneles rent richting de bal. Zirps verovert de bal door een tackle van achteren. Gambiroža rent richting de bal. Gambiroža probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Daar is Mlsný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlsný passt de bal in één keer door. Caille is nu in balbezit. Mlsný rent richting de bal. Mlsný schiet op doel. Lumiares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petrakis heeft problemen om de bal te vangen. Petrakis geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gambiroža zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Andruchów probeert naar een medespeler te passen. Caille rent richting de bal. Caille speelt de bal door. Gambiroža bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiroža geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Caille kan de bal niet met de borst controleren. Caille geeft een hoge lob. Petrakis heeft problemen om de bal te vangen. Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berlengas dos farilhoes 71%, PIKA TEAM 29%.
berlengas dos farilhoes - PIKA TEAM 0:1

54e minuut.
Calianaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rezendes komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Andruchów bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruchów geeft de bal voor. Pojar kopt de bal weg. Mlsný rent richting de bal. Mlsný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Zirps de bal. Zirps geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Andruchów de bal onder controle te krijgen. Pena onderschept slim de pass. Pena geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Andruchów maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Petrakis rent richting de bal. Gambiroža verovert de bal door een tackle van achteren. Gambiroža schiet op doel. Lumiares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - PIKA TEAM 0:2

74e minuut.
Andruchów passt de bal zonder na te denken. Caille rent richting de bal. Mlsný is nu in balbezit. Mlsný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - PIKA TEAM 0:3

78e minuut.
Petrakis kopt de bal weg. Caille rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mosca. Mosca krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Rezendes is nu in balbezit. Kurański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rezendes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mosca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Radu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Andruchów met een sublieme pass. Gambiroža probeert naar een medespeler te passen. Mlsný bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlsný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - PIKA TEAM 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berlengas dos farilhoes 53%, PIKA TEAM 47%.
berlengas dos farilhoes - PIKA TEAM 0:4