Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danmark Lietuva
FightForPeace Tactiek TryHard
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
71.7 gemiddelde waardering 75.9
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Plienaitis passt de bal met de wreef. Žemžickas met een sublieme pass. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas schiet op doel. Simonsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Plienaitis probeert naar een medespeler te passen. Dorbinovas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skov Jensen. Skov Jensen krijgt een gele kaart. Dorbinovas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plienaitis komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dorbinovas passt de bal in één keer door. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bergmann krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Plienaitis met een sublieme pass. Cibauskas speelt de bal door. Plienaitis met een sublieme pass. Mačianskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskas schiet op doel. Simonsen bokst de bal weg.

23e minuut.
Dorbinovas rent richting de bal. Lysemose bereikt de bal nog maar net als eerste. Plienaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Plienaitis geeft een hoge lob. Mačianskas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zagrabskas heeft problemen om de bal te vangen. Fohlmann is nu in balbezit. Tikas rent richting de bal. Fohlmann is nu in balbezit. Fohlmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Inworp. Žemžickas met een snelle inworp. Plienaitis rent richting de bal. Plienaitis geeft een hoge lob. Zeligmanas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Žemžickas rent richting de bal. Žemžickas passt de bal in één keer door. Robertsen onderschept slim de pass. Mačianskas is nu in balbezit. Mačianskas schiet op doel. Simonsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Žemžickas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plienaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Žemžickas geeft een hoge lob. Mačianskas maakt een snoekduik en kopt de bal. Simonsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - Lietuva 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark 48%, Lietuva 52%.
Danmark - Lietuva 0:1

50e minuut.
Plienaitis rent richting de bal. Lysemose onderschept slim de pass. Lysemose speelt de bal door. Fohlmann is nu in balbezit. Fohlmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmann begaat een overtreding. Zeligmanas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaušynis komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Schønberg onderschept slim de pass. Schønberg passt de bal zonder na te denken. Žemžickas rent richting de bal. Mačianskas rent richting de bal. Mačianskas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korženevskis komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas passt de bal zonder na te denken. Robertsen is nu in balbezit. Mačianskas verovert de bal door een tackle van achteren. Mačianskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doeltrap. Sebežiovas komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Fohlmann rent richting de bal. Fohlmann passt de bal zonder na te denken. Brandrup is nu in balbezit. Brandrup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danmark - Lietuva 1:1

81e minuut.
Lysemose geeft een hoge lob. Fohlmann rent richting de bal. Mežiukas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fohlmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Fohlmann kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Petruninas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Kaušynis probeert naar een medespeler te passen. Sebežiovas is nu in balbezit. Bergmann begaat een overtreding. Bergmann krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

89e minuut.
Sebežiovas passt de bal in één keer door. Kaušynis is nu in balbezit. Kaušynis probeert naar een medespeler te passen. Sebežiovas rent richting de bal. Sebežiovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - Lietuva 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark 52%, Lietuva 48%.
Danmark - Lietuva 1:2