Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GLIKO F. C. Onesti
MCMXCADsecond Tactiek 1xextrema_s
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 59.1
zwak Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Giazitzoglou kopt de bal weg. Klungelig pakt Carabaş de bal. Grozavu is nu in balbezit. Grozavu draait met de bal, schiet en ... David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - F. C. Onesti 0:1

7e minuut.
Vadász rent richting de bal. Vadász passt de bal met de wreef. Grozavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozavu schiet op doel. David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - F. C. Onesti 0:2

8e minuut.
Pytlasiński geeft de bal voor. Zejnati kan de bal niet met de borst controleren. Zejnati geeft de bal voor. Grozavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - F. C. Onesti 0:3

10e minuut.
Schisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Schisano speelt de bal door. Zejnati speelt de bal door. Vadász is nu in balbezit. Vadász schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Vadász is nu in balbezit. Vadász passt de bal zonder na te denken. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozavu verovert de bal door een tackle van achteren. Grozavu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - F. C. Onesti 0:4

12e minuut.
Vadász onderschept slim de pass. Vadász passt de bal zonder na te denken. Giazitzoglou speelt de bal door. Grozavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozavu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pytlasiński is nu in balbezit. Pytlasiński geeft een hoge lob. Schisano kopt de bal weg. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozavu is nu in balbezit. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozavu rent richting de bal. Grozavu draait met de bal, schiet en ... David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivan is nu in balbezit. Ivan passt de bal met de wreef. Vadász speelt de bal door. Grozavu kan de bal niet met de borst controleren. Grozavu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - F. C. Onesti 0:5

20e minuut.
Vadász onderschept slim de pass. Vadász passt de bal met de wreef. Zejnati probeert naar een medespeler te passen. Grozavu is nu in balbezit. Grozavu draait met de bal, schiet en ... David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giazitzoglou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grozavu rent richting de bal. Grozavu haalt uit met een fantastische trap. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

22e minuut.
Giazitzoglou met een snelle inworp. Schisano probeert naar een medespeler te passen. Giazitzoglou speelt de bal door. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - F. C. Onesti 0:6

25e minuut.
Grozavu is nu in balbezit. Grozavu haalt uit met een fantastische trap. Paşcalău probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giazitzoglou geeft de bal voor. Grozavu springt en kopt de bal. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Ostaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadász is nu in balbezit. Zejnati rent richting de bal. Zejnati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - F. C. Onesti 0:7

30e minuut.
Vadász onderschept slim de pass. Vadász probeert naar een medespeler te passen. Grozavu is nu in balbezit. Vadász is nu in balbezit. Vadász draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Pytlasiński speelt de bal door. Giazitzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Giazitzoglou met een sublieme pass. Grozavu rent richting de bal. Grozavu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Giazitzoglou passt de bal in één keer door. Schisano rent richting de bal. Schisano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vadász de bal. Vadász schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
David trapt de bal weg. Giazitzoglou kopt de bal weg. Grozavu rent richting de bal. Grozavu draait met de bal, schiet en ... David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - F. C. Onesti 0:8

39e minuut.
Vişinescu geeft een lange en hoge pass. Schisano rent richting de bal. Schisano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vadász de bal. Vadász draait met de bal, schiet en ... David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado passt de bal in één keer door. Zejnati is nu in balbezit. Zejnati geeft de bal voor. Grozavu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Grozavu kopt de bal weg. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász onderschept slim de pass. Grozavu is nu in balbezit. Grozavu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - F. C. Onesti 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLIKO 79%, F. C. Onesti 21%.
GLIKO - F. C. Onesti 0:9

46e minuut.
Hobai komt het veld opgelopen. Hoffman komt het veld opgelopen. Yola komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Schisano probeert naar een medespeler te passen. Grămadă rent richting de bal. Grămadă speelt de bal door. Grozavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozavu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Schisano verovert de bal door een tackle van achteren. Schisano probeert naar een medespeler te passen. Zejnati heeft problemen om de bal te vangen. Zejnati geeft een lange en hoge pass. Vadász krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Schisano geeft de bal voor. David probeert naar een medespeler te passen. Giazitzoglou kopt de bal weg. Grozavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozavu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Schisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Schisano passt de bal met de wreef. Zejnati rent richting de bal. Zejnati geeft de bal voor. Grozavu krijgt zijn hoofd ertegen. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Schisano met een snelle inworp. Zejnati geeft een hoge lob. Grozavu is nu in balbezit. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Morgado rent richting de bal. Giazitzoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Giazitzoglou geeft een hoge lob. Vadász is nu in balbezit. Vadász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - F. C. Onesti 0:10

72e minuut.
Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău geeft een lange en hoge pass. Schisano rent richting de bal. Schisano passt de bal zonder na te denken. Giazitzoglou is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giazitzoglou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vadász springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hoffman geeft de bal voor. Inworp. Zejnati met de inworp. Klungelig pakt Schisano de bal. Schisano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Policht verovert de bal door een tackle van achteren. Policht probeert naar een medespeler te passen. Schisano speelt de bal door. Vadász is nu in balbezit. Vadász schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dróżdż probeert naar een medespeler te passen. Filolungo heeft problemen om de bal te vangen. Filolungo geeft de bal voor. Vadász is nu in balbezit. Vadász schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grozavu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - F. C. Onesti 0:11

84e minuut.
Giazitzoglou onderschept slim de pass. Giazitzoglou met een sublieme pass. Grozavu rent richting de bal. Grozavu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - F. C. Onesti 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLIKO 80%, F. C. Onesti 20%.
GLIKO - F. C. Onesti 0:12