Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aquarius TITAN GLIKO
n5.1 Tactiek concentrat
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 38.3
excellent Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen average


1e minuut.
Sarna geeft de bal voor. Rujoiu kopt de bal weg. Paşcalău heeft problemen om de bal te vangen. Kostencev is nu in balbezit. Kostencev haalt uit met een fantastische trap. David bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Kostencev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostencev passt de bal in één keer door. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aquarius TITAN - GLIKO 1:0

6e minuut.
Mihăilescu kopt de bal weg. Kostencev rent richting de bal. Vişinescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostencev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Socol komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aquarius TITAN - GLIKO 2:0

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Ivan de bal onder controle te krijgen. Paşcalău rent richting de bal. Kostencev onderschept slim de pass. Kostencev schiet op doel. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aquarius TITAN - GLIKO 3:0

16e minuut.
Carabaş rent richting de bal. Bocăneală onderschept slim de pass. Bocăneală speelt de bal door. Kostencev rent richting de bal. Kostencev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău onderschept slim de pass. Socol geeft een hoge lob. Kostencev rent richting de bal. Kostencev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bocăneală met een sublieme pass. Kostencev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostencev met een sublieme pass. Klungelig pakt Rujoiu de bal. Rujoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ivan verovert de bal door een tackle van achteren. Ivan passt de bal zonder na te denken. Rudeanu geeft een hoge lob. Rujoiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aquarius TITAN - GLIKO 4:0

36e minuut.
Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş verovert de bal door een tackle van achteren. Carabaş passt de bal met de wreef. Daar is Morgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rudeanu is nu in balbezit. Socol speelt de bal door. Kostencev is nu in balbezit. Kostencev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aquarius TITAN - GLIKO 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aquarius TITAN 40%, GLIKO 60%.
FC Aquarius TITAN - GLIKO 5:0

46e minuut.
Galassi Amaral komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Paşcalău geeft een hoge lob. Corda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Plop de bal onder controle te krijgen. Galassi Amaral is nu in balbezit. Galassi Amaral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kostencev rent richting de bal. Vişinescu is nu in balbezit. Kostencev onderschept slim de pass. Kostencev haalt uit met een fantastische trap. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aquarius TITAN - GLIKO 6:0

89e minuut.
Galassi Amaral passt de bal zonder na te denken. Carabaş rent richting de bal. Kostencev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kostencev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aquarius TITAN 58%, GLIKO 42%.
FC Aquarius TITAN - GLIKO 6:0