Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GLIKO FC Aquarius TITAN
concentrat Tactiek n5.1
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 47.6
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol rent richting de bal. Rudeanu rent richting de bal. Rudeanu geeft een hoge lob. Rujoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Socol rent richting de bal. Corda onderschept slim de pass. Corda probeert naar een medespeler te passen. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Corda kan de bal niet met de borst controleren. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol passt de bal met de wreef. Kostencev rent richting de bal. Kostencev draait met de bal, schiet en ... David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
David trapt de bal weg van het doel. Morgado heeft problemen om de bal te vangen. Socol speelt de bal door. Kostencev is nu in balbezit. Kostencev haalt uit met een fantastische trap. David bokst de bal weg.

28e minuut.
Morgado met een sublieme pass. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş passt de bal in één keer door. Ramselaar rent richting de bal. Ramselaar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado passt de bal zonder na te denken. Sarna is nu in balbezit. Galassi Amaral onderschept slim de pass. Galassi Amaral draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Copik trapt de bal weg. Corda rent richting de bal. Corda speelt de bal door. Galassi Amaral rent richting de bal. Galassi Amaral draait met de bal, schiet en ... Copik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLIKO 45%, FC Aquarius TITAN 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GLIKO - FC Aquarius TITAN 0:0

46e minuut.
Moşneguţu komt het veld opgelopen. Hobai komt het veld opgelopen. Yola komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hobai geeft een hoge lob. Inworp. Socol met de inworp. Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudeanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Baretti is nu in balbezit. Baretti geeft een hoge lob. Ramselaar probeert naar een medespeler te passen. Yola rent richting de bal. Yola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Sarna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşneguţu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ivan geeft een lange en hoge pass. Baretti kopt de bal weg. Ramselaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramselaar haalt uit met een fantastische trap. Yola springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC Aquarius TITAN 1:0

61e minuut.
Bocăneală is nu in balbezit. Ramselaar onderschept slim de pass. Ramselaar speelt de bal door. Yola is nu in balbezit. Yola haalt uit met een fantastische trap. Copik bokst de bal weg.

69e minuut.
Baretti verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăilescu speelt de bal door. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostencev onderschept slim de pass. Kostencev schiet op doel. David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Corda bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol onderschept slim de pass. Socol met een sublieme pass. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. David probeert wanhopig de bal te grijpen. Kostencev rent richting de bal. Kostencev schiet op doel. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GLIKO - FC Aquarius TITAN 1:1

75e minuut.
Rudeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rudeanu passt de bal in één keer door. Hobai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kostencev rent richting de bal. Kostencev schiet op doel. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC Aquarius TITAN 1:2

81e minuut.
Klungelig pakt Moşneguţu de bal. Moşneguţu passt de bal zonder na te denken. Daar is Sarna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yola verovert de bal door een tackle van achteren. Yola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLIKO 43%, FC Aquarius TITAN 57%.
GLIKO - FC Aquarius TITAN 1:2