Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-02 18:23
  • Competitiewedstrijd: GLIKO`s League
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8458
F. C. Onesti EIELCC
1xextrema_s Tactiek 532
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
45.2 gemiddelde waardering 55.6
good Schieten very good
adequate Passen formidable
solid Verdedigen average


8e minuut.
López Molero kopt de bal weg. Valech controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pytlasiński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Laskowiec is nu in balbezit. Laskowiec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Von Heidenstam bokst de bal weg.

17e minuut.
Dróżdż rent richting de bal. Dróżdż geeft de bal voor. Inworp. Podkański met de inworp. Cârstea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Valech onderschept slim de pass. Pytlasiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valech. Valech krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Podkański probeert naar een medespeler te passen. Cârstea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lillo. Lillo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Cârstea probeert naar een medespeler te passen. Podkański rent richting de bal. Podkański passt de bal met de wreef. Kłodawski is nu in balbezit. Kłodawski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
López Molero met een snelle inworp. Cârstea met een sublieme pass. López Molero rent richting de bal. López Molero geeft een hoge lob. Valech krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Quirijnen is nu in balbezit. Cârstea begaat een overtreding. Quirijnen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grămadă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 63%, EIELCC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F. C. Onesti - EIELCC 0:0

50e minuut.
Cvarda is nu in balbezit. Cvarda passt de bal zonder na te denken. Valech bereikt de bal nog maar net als eerste. Valech schiet op doel. Paal!

61e minuut.
López Molero geeft een lange en hoge pass. Grămadă kopt de bal weg. Cârstea geeft een lange en hoge pass. Valech bereikt de bal nog maar net als eerste. Valech schiet op doel. Nieddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - EIELCC 0:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podkański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea geeft de bal voor. Valech maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Von Heidenstam speelt de bal door. Daar is Quirijnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valech rent richting de bal. Daar is Valech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Podkański rent richting de bal. Podkański geeft de bal voor. Klungelig pakt Dróżdż de bal. Valech is nu in balbezit. Valech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - EIELCC 0:2

87e minuut.
Filolungo kopt de bal weg. Cârstea geeft een hoge lob. Valech is nu in balbezit. Valech schiet op doel. Nieddu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - EIELCC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 60%, EIELCC 40%.
F. C. Onesti - EIELCC 0:3