Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aquarius TITAN F. C. Onesti
n5.1 Tactiek 1xextrema_s
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 45.4
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


12e minuut.
Pitras passt de bal met de wreef. Pifat rent richting de bal. Pifat passt de bal zonder na te denken. Laskowiec is nu in balbezit. Laskowiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Policht geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocăneală met een snelle inworp. Kostencev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostencev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rudeanu speelt de bal door. Lillo rent richting de bal. Lillo passt de bal met de wreef. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Quirijnen is nu in balbezit. Kostencev verovert de bal door een tackle van achteren. Kostencev probeert naar een medespeler te passen. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală haalt uit met een fantastische trap. Nieddu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Bocăneală speelt de bal door. Dróżdż rent richting de bal. Dróżdż geeft de bal voor. Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec haalt uit met een fantastische trap. Chwieduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Stan de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nieddu speelt de bal door. Mihăilescu kopt de bal weg. Kostencev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostencev haalt uit met een fantastische trap. Nieddu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aquarius TITAN - F. C. Onesti 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aquarius TITAN 54%, F. C. Onesti 46%.
FC Aquarius TITAN - F. C. Onesti 1:0

55e minuut.
Filolungo kopt de bal weg. Klungelig pakt Rujoiu de bal. Lillo begaat een overtreding. Lillo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Daar is Laskowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plop rent richting de bal. Plop geeft een lange en hoge pass. Kostencev rent richting de bal. Kostencev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aquarius TITAN 73%, F. C. Onesti 27%.
FC Aquarius TITAN - F. C. Onesti 1:0