Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GLIKO EIELCC
concentrat Tactiek 442
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 54.4
redelijk Schieten solide
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Valech bereikt de bal nog maar net als eerste. Valech heeft problemen om de bal te vangen. Valech passt de bal met de wreef. Mihăilă is nu in balbezit. Mihăilă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cârstea rent richting de bal. Corda onderschept slim de pass. Corda speelt de bal door. Galassi Amaral rent richting de bal. Galassi Amaral schiet op doel. Von Heidenstam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Morgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podkański met een sublieme pass. Mihăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - EIELCC 0:1

17e minuut.
Galassi Amaral kopt de bal weg. Morgado rent richting de bal. Morgado probeert naar een medespeler te passen. Galassi Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Galassi Amaral draait met de bal, schiet en ... Von Heidenstam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Vlaicu geeft de bal voor. Inworp. Ramselaar met de inworp. Corda rent richting de bal. Corda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
López Molero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea geeft de bal voor. Valech maakt een snoekduik en kopt de bal. David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Von Heidenstam speelt de bal door. Ivan kopt de bal weg. Galassi Amaral rent richting de bal. Corda bereikt de bal nog maar net als eerste. Corda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Corda is nu in balbezit. Met opzet legt Cârstea zijn tegenspeler op de grond. Corda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fizedean met een snel genomen vrije trap. Galassi Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Galassi Amaral draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ramselaar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Zollinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollinger geeft de bal voor. Paşcalău kopt de bal weg. Cârstea geeft een hoge lob. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Valech is nu in balbezit. Valech probeert naar een medespeler te passen. Cârstea is nu in balbezit. Valech rent richting de bal. Valech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - EIELCC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLIKO 53%, EIELCC 47%.
GLIKO - EIELCC 0:2

47e minuut.
Zollinger passt de bal met de wreef. Podkański rent richting de bal. Podkański geeft de bal voor. Mihăilă kopt de bal weg. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

53e minuut.
Zollinger is nu in balbezit. Zollinger geeft de bal voor. Klungelig pakt Vişinescu de bal. Valech is nu in balbezit. Valech haalt uit met een fantastische trap. David bokst de bal weg.

62e minuut.
López Molero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cârstea de bal. Cârstea probeert naar een medespeler te passen. López Molero is nu in balbezit. López Molero geeft een hoge lob. David bokst de bal weg.

69e minuut.
Cvarda is nu in balbezit. Cvarda geeft de bal voor. Valech rent richting de bal. Valech draait met de bal, schiet en ... David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - EIELCC 0:3

74e minuut.
Moşneguţu kopt de bal weg. Galassi Amaral is nu in balbezit. Vlaicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlaicu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Galassi Amaral controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vlaicu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ivan rent richting de bal. Mihăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăilă schiet op doel. David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLIKO 58%, EIELCC 42%.
GLIKO - EIELCC 0:3