Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EIELCC GLIKO
532 Tactiek concentrat
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
37 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
63.4 gemiddelde waardering 40.3
uitmuntend Schieten solide
formidabel Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Cvarda geeft een hoge lob. Inworp. Ramselaar met een snelle inworp. Cambieri rent richting de bal. Cambieri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Florescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morgado met een snelle inworp. Galassi Amaral geeft een hoge lob. Cambieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Florescu is nu in balbezit. Florescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ivan de bal. Atlagić rent richting de bal. Atlagić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zollinger rent richting de bal. Zollinger geeft de bal voor. Klungelig pakt Paşcalău de bal. Valech bereikt de bal nog maar net als eerste. Valech schiet op doel. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Türkoğlu onderschept slim de pass. Türkoğlu geeft de bal voor. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - GLIKO 1:0

9e minuut.
Brüll rent richting de bal. Brüll geeft een hoge lob. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu geeft de bal voor. Valech springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Florescu geeft de bal voor. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan geeft een hoge lob. Brüll bereikt de bal nog maar net als eerste. Brüll geeft een hoge lob. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Atlagić is nu in balbezit. Ivan verovert de bal door een tackle van achteren. Ivan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cambieri de bal. Cambieri draait met de bal, schiet en ... Noto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
David probeert naar een medespeler te passen. Zollinger kopt de bal weg. Atlagić rent richting de bal. Valech rent richting de bal. Valech draait met de bal, schiet en ... David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Türkoğlu geeft een hoge lob. Paşcalău is nu in balbezit. Atlagić onderschept slim de pass. Atlagić schiet op doel. David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - GLIKO 2:0

24e minuut.
Valech heeft problemen om de bal te vangen. Valech passt de bal zonder na te denken. Daar is Atlagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valech rent richting de bal. Valech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Florescu speelt de bal door. Zollinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollinger probeert naar een medespeler te passen. Valech rent richting de bal. Valech schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cârstea komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Galassi Amaral geeft de bal voor. Ramselaar rent richting de bal. Ramselaar passt de bal zonder na te denken. Corda bereikt de bal nog maar net als eerste. Corda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Florescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valech de bal. Atlagić rent richting de bal. Atlagić draait met de bal, schiet en ... David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - GLIKO 3:0

34e minuut.
Cârstea is nu in balbezit. Cârstea geeft een hoge lob. Valech kopt de bal weg. Atlagić rent richting de bal. Atlagić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Paşcalău geeft een lange en hoge pass. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek geeft de bal voor. Valech probeert de bal met de borst te controleren. Valech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu geeft de bal voor. Valech kopt de bal weg. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić draait met de bal, schiet en ... David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Cârstea speelt de bal door. Atlagić rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Florescu zal de hoekschop nemen. Valech maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - GLIKO 4:0

43e minuut.
Cârstea is nu in balbezit. Ramselaar is nu in balbezit. Ramselaar passt de bal met de wreef. Cambieri is nu in balbezit. Cambieri schiet op doel. Noto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - GLIKO 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EIELCC 35%, GLIKO 65%.
EIELCC - GLIKO 4:1

46e minuut.
Pustelnik komt het veld opgelopen. Moşneguţu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Corda rent richting de bal. Cârstea onderschept slim de pass. Cârstea geeft een hoge lob. Atlagić rent richting de bal. Atlagić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Corda kopt de bal weg. Türkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu geeft de bal voor. Valech krijgt zijn hoofd ertegen. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Brüll geeft een hoge lob. Valech bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu rent richting de bal. Valech onderschept slim de pass. Valech haalt uit met een fantastische trap. David bokst de bal weg.

51e minuut.
Pachowicz geeft een hoge lob. Valech rent richting de bal. Valech passt de bal zonder na te denken. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - GLIKO 5:1

53e minuut.
Morgado met een sublieme pass. Cârstea heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea passt de bal zonder na te denken. Florescu geeft de bal voor. Valech springt en kopt de bal. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Cârstea is nu in balbezit. Cârstea geeft een lange en hoge pass. Atlagić kopt de bal weg. Valech is nu in balbezit. Valech haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Podkański komt het veld opgelopen. Brüll neemt de hoekschop. Klungelig pakt Carabaş de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Carabaş is nu in balbezit. Podkański onderschept slim de pass. Podkański probeert naar een medespeler te passen. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ivan kopt de bal weg. Corda bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek geeft een hoge lob. Valech rent richting de bal. Valech draait met de bal, schiet en ... David bokst de bal weg. Atlagić rent richting de bal. Atlagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - GLIKO 6:1

72e minuut.
Assi is nu in balbezit. Assi passt de bal met de wreef. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - GLIKO 7:1

76e minuut.
Assi probeert de bal met de borst te controleren. Assi geeft de bal voor. Valech is nu in balbezit. Valech draait met de bal, schiet en ... David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - GLIKO 8:1

80e minuut.
Morgado heeft problemen om de bal te vangen. Florescu rent richting de bal. Florescu geeft een hoge lob. Valech krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - GLIKO 9:1

84e minuut.
Atlagić kopt de bal weg. Vişinescu heeft problemen om de bal te vangen. Valech is nu in balbezit. Valech schiet op doel. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - GLIKO 10:1

85e minuut.
Atlagić passt de bal met de wreef. Brüll bereikt de bal nog maar net als eerste. Brüll passt de bal in één keer door. Valech rent richting de bal. Valech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - GLIKO 11:1

87e minuut.
Podkański is nu in balbezit. Podkański speelt de bal door. Valech rent richting de bal. Valech draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Paşcalău de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Florescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Atlagić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Ivan met een harde bal richting middenveld. Brüll kopt de bal weg. Podkański geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valech is nu in balbezit. Valech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - GLIKO 12:1

88e minuut.
Cambieri speelt de bal door. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić verovert de bal door een tackle van achteren. Atlagić schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EIELCC 31%, GLIKO 69%.
EIELCC - GLIKO 12:1