Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colombia U21 Malaysia U21
NC IV Tactiek Martinoo 433
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 45
very good Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Cepeda passt de bal zonder na te denken. Linares is nu in balbezit. Linares met een sublieme pass. Junco is nu in balbezit. Junco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villarraga komt het veld opgelopen. Ferrer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 47%, Malaysia U21 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colombia U21 - Malaysia U21 0:0

49e minuut.
Linares met een snelle inworp. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas geeft een hoge lob. Junco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Malaysia U21 1:0

55e minuut.
bin Mohd Hanafiah speelt de bal door. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman passt de bal met de wreef. Azizan rent richting de bal. Azizan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro geeft een hoge lob. Wahid probeert de bal aan de voet te houden. Junco is nu in balbezit. Junco draait met de bal, schiet en ... Kahar bokst de bal weg.

58e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linares speelt de bal door. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga schiet op doel. Kahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Sulaiman is nu in balbezit. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares speelt de bal door. Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villegas geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Junco controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sanabria komt het veld opgelopen. bin Abas neemt vlug de vrije trap. Landazábal rent richting de bal. Landazábal geeft de bal voor. Klungelig pakt Junco de bal. Junco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Villarraga rent richting de bal. Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villarraga rent richting de bal. Villarraga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Malaysia U21 2:0

63e minuut.
Villarraga is nu in balbezit. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mamud onderschept slim de pass. Villarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Villarraga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mamud speelt de bal door. Daar is Ahmad Rakhli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cepeda kopt de bal weg. bin Mamud bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga begaat een overtreding. Villarraga krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Linares rent richting de bal. Linares geeft een lange en hoge pass. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco haalt uit met een fantastische trap. Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Garavito met een sublieme pass. Linares rent richting de bal. Linares passt de bal in één keer door. Villarraga rent richting de bal. Villarraga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Malaysia U21 3:0

86e minuut.
Azizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Landazábal onderschept slim de pass. Landazábal geeft de bal voor. Junco is nu in balbezit. Junco schiet op doel. Kahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 39%, Malaysia U21 61%.
Colombia U21 - Malaysia U21 3:0