Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-12 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Hajduk Split Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4872
Hajduk Split Cycle of Bikes
mrHighNarrow Tactiek 352
38% Balbezit 62%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 48.2
redelijk Schieten solide
goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Gülyüzer passt de bal in één keer door. Trümpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Trümpler probeert naar een medespeler te passen. van Gogh is nu in balbezit. van Gogh schiet op doel. Paal! Goeman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Fox rent richting de bal. Aeschbacher verovert de bal door een tackle van achteren. Aeschbacher geeft de bal voor. Trümpler rent richting de bal. Trümpler geeft een hoge lob. Goeman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stichting bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayos is nu in balbezit. Stichting maakt een afschuwelijke overtreding. Stichting krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Mayos de bal onder controle te krijgen. Abad geeft een lange en hoge pass. Hajduković heeft problemen om de bal te vangen. van Gogh is nu in balbezit. van Gogh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Cycle of Bikes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 72%, Cycle of Bikes 28%.
Hajduk Split - Cycle of Bikes 0:1

52e minuut.
Costescu rent richting de bal. Taborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborda passt de bal zonder na te denken. Trümpler rent richting de bal. Trümpler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gülyüzer met een sublieme pass. Trümpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trümpler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Gogh legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Taborda geeft de bal voor. Goeman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Trümpler kopt de bal weg. Klungelig pakt van Gogh de bal. Shershen verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduković geeft de bal voor. Burgelman springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Trümpler rent richting de bal. Pimienta verovert de bal door een tackle van achteren. Pimienta probeert naar een medespeler te passen. Abad rent richting de bal. Abad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Myszka komt het veld opgelopen. Opriş komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Opriş probeert de bal met de borst te controleren. Bišćan is nu in balbezit. Opriş onderschept slim de pass. Opriş schiet op doel. Goeman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Cycle of Bikes 0:2

84e minuut.
Mayos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgelman rent richting de bal. Burgelman passt de bal met de wreef. Delbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Delbroek schiet op doel. Grinovero bokst de bal weg.

87e minuut.
Taborda probeert naar een medespeler te passen. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bišćan zijn tegenspeler op de grond. Bišćan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 58%, Cycle of Bikes 42%.
Hajduk Split - Cycle of Bikes 0:2