Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-12 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. Warsaw Bródno Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6861
F.C. Warsaw Bródno KS Dziobaki
532 Tactiek 532v1
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41.2 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten good
adequate Passen solid
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Picles passt de bal zonder na te denken. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytelka verovert de bal door een tackle van achteren. Belde is nu in balbezit. Belde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sperber trapt de bal weg van het doel. Nicheli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salomon. Salomon krijgt een gele kaart. Nicheli raakt geblesseerd tijdens het duel. Salomon probeert naar een medespeler te passen. Pytelka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bufalini springt en kopt de bal. Sperber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - KS Dziobaki 0:1

13e minuut.
Köroğlu rent richting de bal. Nicheli verovert de bal door een tackle van achteren. Nicheli geeft een lange en hoge pass. Bufalini rent richting de bal. Bufalini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Nicheli is nu in balbezit. Nicheli geeft een hoge lob. Kiertszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bufalini rent richting de bal. Bufalini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Konkiel kopt de bal weg. Maravegias heeft problemen om de bal te vangen. Maravegias passt de bal met de wreef. Theonas rent richting de bal. Theonas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Martínez Ugarte is nu in balbezit. Stepanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanov passt de bal zonder na te denken. Bufalini is nu in balbezit. Bufalini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - KS Dziobaki 0:2

27e minuut.
Madajczyk neemt vlug de vrije trap. Konkiel kopt de bal weg. Stepanov geeft de bal voor. Bufalini is nu in balbezit. Bufalini draait met de bal, schiet en ... Sperber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kiertszewicz probeert naar een medespeler te passen. Niculescu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stepanov. Stepanov krijgt een gele kaart. Niculescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Niculescu kan niet meer verder spelen.

33e minuut.
Sperber met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Stepanov de bal onder controle te krijgen. Stepanov passt de bal in één keer door. Belde is nu in balbezit. Belde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - KS Dziobaki 0:3

44e minuut.
Stepanov probeert de bal met de borst te controleren. Stepanov probeert naar een medespeler te passen. Bufalini is nu in balbezit. Bufalini haalt uit met een fantastische trap. Sperber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - KS Dziobaki 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 57%, KS Dziobaki 43%.
F.C. Warsaw Bródno - KS Dziobaki 0:4

52e minuut.
Nicheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicheli passt de bal met de wreef. Belde rent richting de bal. Belde draait met de bal, schiet en ... Sperber probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Belde rent richting de bal. Belde draait met de bal, schiet en ... Sperber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - KS Dziobaki 0:5

77e minuut.
Daar is Bufalini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bufalini met een sublieme pass. Daar is Belde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belde draait met de bal, schiet en ... Sperber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - KS Dziobaki 0:6

87e minuut.
Sperber trapt de bal weg. Stepanov rent richting de bal. Stepanov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bufalini de bal. Bufalini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Baret heeft problemen om de bal te vangen. Belde bereikt de bal nog maar net als eerste. Belde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - KS Dziobaki 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 61%, KS Dziobaki 39%.
F.C. Warsaw Bródno - KS Dziobaki 0:7