Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético de Biribas Furacões do Norte
20k Tactiek 03052019
60% Balbezit 40%
11% Spel op eigen helft 89%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 21.7
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Daar is Szarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fubá is nu in balbezit. Fubá passt de bal zonder na te denken. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Szarka probeert naar een medespeler te passen. Moreira Ferraro rent richting de bal. Moreira Ferraro met een sublieme pass. Molak is nu in balbezit. Molak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 1:0

8e minuut.
Pruban is nu in balbezit. Molak rent richting de bal. Pruban is nu in balbezit. Molak is nu in balbezit. Molak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Molak is nu in balbezit. Molak geeft een hoge lob. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
França heeft problemen om de bal te vangen. Mirga onderschept slim de pass. Mirga geeft een hoge lob. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 2:0

13e minuut.
França is nu in balbezit. Guerra onderschept slim de pass. Moreira Ferraro speelt de bal door. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 3:0

14e minuut.
Molak is nu in balbezit. França is nu in balbezit. Molak verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 4:0

15e minuut.
Mazaropi heeft problemen om de bal te vangen. Mazaropi geeft de bal voor. Moreira Ferraro met een sublieme pass. Klungelig pakt Pruban de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 5:0

17e minuut.
Molak onderschept slim de pass. Molak geeft de bal voor. Hidalgo kopt de bal weg. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Moreira Ferraro passt de bal in één keer door. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka met een sublieme pass. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 6:0

22e minuut.
França speelt de bal door. Daar is Rossignoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molak is nu in balbezit. Molak haalt uit met een fantastische trap. Garcia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 7:0

23e minuut.
Penaldo probeert naar een medespeler te passen. Moreira Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo rent richting de bal. Molak is nu in balbezit. Molak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro passt de bal zonder na te denken. Molak rent richting de bal. Molak schiet op doel. Garcia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 8:0

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pruban stond buitenspel. Rosseto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mirga met een sublieme pass. Molak rent richting de bal. Molak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moreira Ferraro neemt de hoekschop. Molak kopt de bal weg. Paal! Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 9:0

34e minuut.
Moreira Ferraro verovert de bal door een tackle van achteren. Moreira Ferraro geeft een lange en hoge pass. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ... Garcia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 10:0

36e minuut.
França kopt de bal weg. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka geeft een hoge lob. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Inworp. Szarka met de inworp. Daar is Moreira Ferraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreira Ferraro geeft de bal voor. Rossignoli kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molak is nu in balbezit. Molak geeft een lange en hoge pass. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Szarka rent richting de bal. Szarka geeft de bal voor. Molak rent richting de bal. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 11:0

44e minuut.
Inworp. Szarka met de inworp. Moreira Ferraro is nu in balbezit. Moreira Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Szarka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hidalgo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 12:0

45e minuut.
França bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Molak de bal. Molak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 14%, Furacões do Norte 86%.
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 13:0

46e minuut.
Domingues probeert naar een medespeler te passen. Daar is França, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo onderschept slim de pass. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 14:0

47e minuut.
Domingues probeert naar een medespeler te passen. França is nu in balbezit. Molak onderschept slim de pass. Molak draait met de bal, schiet en ... Garcia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro geeft een hoge lob. Hidalgo kopt de bal weg. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Moreira Ferraro rent richting de bal. Moreira Ferraro geeft een lange en hoge pass. Molak kopt de bal weg. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ... Garcia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Guerra geeft de bal voor. Molak kopt de bal weg. Pruban heeft problemen om de bal te vangen. Pruban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 15:0

53e minuut.
Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo passt de bal met de wreef. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Moreira Ferraro geeft een lange en hoge pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel. Garcia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 16:0

58e minuut.
Pruban rent richting de bal. Hidalgo met een sublieme pass. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak haalt uit met een fantastische trap. Garcia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 17:0

60e minuut.
Moreira Ferraro onderschept slim de pass. Moreira Ferraro geeft een hoge lob. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Moreira Ferraro met een sublieme pass. Klungelig pakt Mazaropi de bal. Moreira Ferraro geeft een lange en hoge pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Garcia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosseto heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Szarka is nu in balbezit. Szarka passt de bal in één keer door. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Garcia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 18:0

67e minuut.
Rosseto neemt vlug de vrije trap. Daco geeft een lange en hoge pass. Penaldo kopt de bal weg. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Moreira Ferraro passt de bal in één keer door. Szarka heeft problemen om de bal te vangen. Szarka passt de bal in één keer door. Molak rent richting de bal. Molak haalt uit met een fantastische trap. Garcia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Garcia bokst de bal weg. Hidalgo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Guerra geeft de bal voor. Molak rent richting de bal. Molak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo passt de bal in één keer door. Molak is nu in balbezit. Molak draait met de bal, schiet en ... Garcia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 19:0

75e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Mazaropi is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo schiet op doel. Garcia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mazaropi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Omozik de bal. Mirga met een sublieme pass. Molak is nu in balbezit. Molak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Buitenspel voor Hidalgo. Goede buitenspelval van de verdediging. Penaldo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mirga kopt de bal weg. Moreira Ferraro rent richting de bal. Moreira Ferraro draait met de bal, schiet en ... Garcia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 20:0

85e minuut.
Rossignoli rent richting de bal. Moreira Ferraro onderschept slim de pass. Moreira Ferraro met een sublieme pass. Molak rent richting de bal. Molak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Molak krijgt zijn hoofd ertegen. Mazaropi heeft problemen om de bal te vangen. Molak geeft een hoge lob. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Klungelig pakt Szarka de bal. Szarka geeft de bal voor. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel. De bal raakt de paal. Molak is nu in balbezit. Molak schiet op doel. Garcia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 21:0

90e minuut.
Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak probeert naar een medespeler te passen. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 7%, Furacões do Norte 93%.
Atlético de Biribas - Furacões do Norte 22:0