Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-26 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: im.Kazimierza DEYNY Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3134
PINK FLOYD & YES FC Cherniavka
extra Tactiek Iryna
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
43 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.8 gemiddelde waardering 30.9
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Lazarčík rent richting de bal. Raifi onderschept slim de pass. Pustułka met een sublieme pass. Kadeřábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadeřábek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Honzíček is nu in balbezit. Honzíček passt de bal met de wreef. Pałyga rent richting de bal. Lazarčík onderschept slim de pass. Lazarčík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kadeřábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescoço tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kadeřábek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pustułka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chislîi kopt de bal weg. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. Feldman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Jęczeń is nu in balbezit. Khouribgi rent richting de bal. Khouribgi probeert naar een medespeler te passen. Chislîi rent richting de bal. Chislîi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Cherniavka 1:0

11e minuut.
Chislîi heeft problemen om de bal te vangen. Chislîi speelt de bal door. Pustułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustułka passt de bal zonder na te denken. Raifi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Feldman speelt de bal door. Pustułka kopt de bal weg. Kadeřábek is nu in balbezit. Chislîi is nu in balbezit. Chislîi draait met de bal, schiet en ... Feldman bokst de bal weg.

13e minuut.
Jęczeń is nu in balbezit. Chislîi is nu in balbezit. Oger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chislîi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raifi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Cherniavka 2:0

14e minuut.
Khouribgi is nu in balbezit. Khouribgi geeft een lange en hoge pass. Daar is Eftimescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chislîi rent richting de bal. Chislîi schiet op doel. Feldman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Chislîi is nu in balbezit. Jęczeń is nu in balbezit. Chislîi rent richting de bal. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Cherniavka 3:0

22e minuut.
Butko geeft een hoge lob. Inworp. Khouribgi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Feldman trapt de bal weg van het doel. Khouribgi kopt de bal weg. Chislîi rent richting de bal. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Butko geeft de bal voor. Inworp. Khouribgi met een snelle inworp. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chislîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chislîi passt de bal met de wreef. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń schiet op doel. Feldman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Cherniavka 4:0

27e minuut.
Kadeřábek geeft de bal voor. Chislîi is nu in balbezit. Chislîi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jęczeń de bal. Jęczeń draait met de bal, schiet en ... Feldman bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń speelt de bal door. Chislîi is nu in balbezit. Chislîi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Butko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Cherniavka 5:0

32e minuut.
Jęczeń kopt de bal weg. Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi geeft een hoge lob. Chislîi rent richting de bal. Chislîi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Cherniavka 6:0

33e minuut.
Pałyga met een sublieme pass. Pustułka is nu in balbezit. Pustułka passt de bal zonder na te denken. Khouribgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khouribgi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Raifi rent richting de bal. Raifi passt de bal met de wreef. Jęczeń rent richting de bal. Chislîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chislîi draait met de bal, schiet en ... Feldman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kadeřábek rent richting de bal. Kadeřábek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Chislîi rent richting de bal. Butko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chislîi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pustułka met een snel genomen vrije trap. Chislîi maakt een snoekduik en kopt de bal. Feldman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Cherniavka 7:0

44e minuut.
Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń speelt de bal door. Chislîi is nu in balbezit. Kadeřábek is nu in balbezit. Kadeřábek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chislîi is nu in balbezit. Chislîi schiet op doel. Feldman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Cherniavka 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINK FLOYD & YES 27%, FC Cherniavka 73%.
PINK FLOYD & YES - FC Cherniavka 8:0

47e minuut.
Jęczeń heeft problemen om de bal te vangen. Jęczeń speelt de bal door. Chislîi is nu in balbezit. Chislîi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Cherniavka 9:0

49e minuut.
Oger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rarok met de inworp. Khouribgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khouribgi passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Jęczeń rent richting de bal. Chislîi is nu in balbezit. Chislîi passt de bal met de wreef. Kadeřábek is nu in balbezit. Kadeřábek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Raifi geeft een lange en hoge pass. Pescoço heeft problemen om de bal te vangen. Chislîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadeřábek is nu in balbezit. Kadeřábek draait met de bal, schiet en ... Feldman bokst de bal weg.

55e minuut.
Raifi met een sublieme pass. Daar is Khouribgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khouribgi passt de bal in één keer door. Chislîi is nu in balbezit. Chislîi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Eftimescu rent richting de bal. Chislîi onderschept slim de pass. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kadeřábek is nu in balbezit. Pustułka is nu in balbezit. Kadeřábek is nu in balbezit. Pustułka rent richting de bal. Pustułka schiet op doel. Feldman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Pescoço geeft een lange en hoge pass. Inworp. Raifi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kadeřábek de bal. Kadeřábek draait met de bal, schiet en ... Feldman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Rarok met een snelle inworp. Oger rent richting de bal. Khouribgi verovert de bal door een tackle van achteren. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Khouribgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khouribgi geeft een lange en hoge pass. Kadeřábek probeert de bal met de borst te controleren. Chislîi rent richting de bal. Chislîi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Cherniavka 10:0

70e minuut.
Kadeřábek rent richting de bal. Butko begaat een overtreding. Kadeřábek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pustułka met een snel genomen vrije trap. Jęczeń krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Cherniavka 11:0

77e minuut.
Pałyga probeert naar een medespeler te passen. Raifi is nu in balbezit. Raifi probeert naar een medespeler te passen. Kadeřábek rent richting de bal. Kadeřábek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Khouribgi kopt de bal weg. Chislîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadeřábek rent richting de bal. Kadeřábek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Raifi onderschept slim de pass. Raifi passt de bal zonder na te denken. Chislîi is nu in balbezit. Kadeřábek rent richting de bal. Kadeřábek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rarok met een snelle inworp. Pustułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustułka met een sublieme pass. Kadeřábek rent richting de bal. Kadeřábek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pustułka rent richting de bal. Pustułka passt de bal in één keer door. Chislîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chislîi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINK FLOYD & YES 26%, FC Cherniavka 74%.
PINK FLOYD & YES - FC Cherniavka 11:0