Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sandecja NS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2707
Sandecja NS Lasowiak Studzieniec
532 Tactiek zibi
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 53.2
average Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Rodas rent richting de bal. Rodas passt de bal in één keer door. Hidalgo probeert de bal met de borst te controleren. Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Uğur onderschept slim de pass. Uğur passt de bal in één keer door. Sapio is nu in balbezit. Sekuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuľa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Uğur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu passt de bal in één keer door. Ciupik rent richting de bal. Ciupik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Lasowiak Studzieniec 0:1

6e minuut.
Lora maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Butică rent richting de bal. Butică probeert naar een medespeler te passen. Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Lasowiak Studzieniec 0:2

12e minuut.
Sapio kopt de bal weg. Klungelig pakt Pan de bal. Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa schiet op doel. Brun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Lasowiak Studzieniec 0:3

14e minuut.
Fellini geeft een lange en hoge pass. Uğur kopt de bal weg. Lora rent richting de bal. Sekuľa onderschept slim de pass. Sekuľa draait met de bal, schiet en ... Brun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Sekuľa passt de bal zonder na te denken. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio schiet op doel. Lora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Lasowiak Studzieniec 0:4

29e minuut.
Austnes passt de bal in één keer door. Uğur met een sublieme pass. Daar is Pan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Uğur speelt de bal door. Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Ciupik rent richting de bal. Sapio is nu in balbezit. Sapio haalt uit met een fantastische trap. Brun bokst de bal weg. Lora onderschept slim de pass. Sekuľa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Lasowiak Studzieniec 0:5

35e minuut.
Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio rent richting de bal. Ciupik rent richting de bal. Sapio is nu in balbezit. Sapio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja NS 68%, Lasowiak Studzieniec 32%.
Sandecja NS - Lasowiak Studzieniec 0:5

46e minuut.
Aylanç komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Butică met de inworp. Pescariu geeft de bal voor. Sekuľa is nu in balbezit. Sekuľa schiet op doel. Brun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sapio kopt de bal weg. Daar is Aylanç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo rent richting de bal. Sekuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Sekuľa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rodas is nu in balbezit. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu speelt de bal door. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pescariu kopt de bal weg. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spinelli. Spinelli krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Uğur geeft de bal voor. Klungelig pakt Aylanç de bal. Ciupik rent richting de bal. Ciupik draait met de bal, schiet en ... Brun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Lasowiak Studzieniec 0:6

73e minuut.
Rodzik rent richting de bal. Pescariu onderschept slim de pass. Austnes rent richting de bal. Austnes passt de bal in één keer door. Fojut rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Lasowiak Studzieniec 1:6

75e minuut.
Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică passt de bal zonder na te denken. Sapio heeft problemen om de bal te vangen. Sapio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Lasowiak Studzieniec 1:7

76e minuut.
Molkowski met een sublieme pass. Fojut heeft problemen om de bal te vangen. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu speelt de bal door. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio rent richting de bal. Sapio schiet op doel. De bal raakt de paal. Brun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Bojkov speelt de bal door. Uğur is nu in balbezit. Uğur passt de bal in één keer door. Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pan geeft een hoge lob. Dobski geeft een hoge lob. Sekuľa springt en kopt de bal. Brun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik haalt uit met een fantastische trap. Brun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Lasowiak Studzieniec 1:8

90e minuut.
Sekuľa rent richting de bal. Pescariu speelt de bal door. Ciupik rent richting de bal. Ciupik schiet op doel. Brun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja NS 77%, Lasowiak Studzieniec 23%.
Sandecja NS - Lasowiak Studzieniec 1:8