Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.K. RAKOTINCI Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5258
F.K. RAKOTINCI London Spurs
RAKOTINCI433 Tactiek Primary
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 32.4
very good Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Peladeiro rent richting de bal. Peladeiro passt de bal zonder na te denken. Trpenovski is nu in balbezit. Trpenovski draait met de bal, schiet en ... Hristovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. RAKOTINCI - London Spurs 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Roets de bal. Roets geeft een hoge lob. Ubaldini rent richting de bal. Ubaldini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. RAKOTINCI - London Spurs 2:0

12e minuut.
Roets rent richting de bal. Bejnierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Arbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejnierowicz onderschept slim de pass. Bejnierowicz haalt uit met een fantastische trap. Sudanês verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ćuranov controleert de bal met de borst. Trpenovski verovert de bal door een tackle van achteren. Trpenovski met een sublieme pass. Peladeiro rent richting de bal. Peladeiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. RAKOTINCI 45%, London Spurs 55%.
F.K. RAKOTINCI - London Spurs 2:0

51e minuut.
Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym passt de bal zonder na te denken. Peladeiro rent richting de bal. Peladeiro draait met de bal, schiet en ... Hristovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. RAKOTINCI - London Spurs 3:0

54e minuut.
Trpenovski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ćuranov. Trpenovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Roets zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peladeiro springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Cvetkovski rent richting de bal. Peladeiro onderschept slim de pass. Ubaldini is nu in balbezit. Ubaldini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. RAKOTINCI - London Spurs 4:0

59e minuut.
Ćuranov probeert de bal aan de voet te houden. Trpenovski is nu in balbezit. Trpenovski geeft een hoge lob. Ubaldini is nu in balbezit. Ubaldini draait met de bal, schiet en ... Hristovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Sudanês speelt de bal door. Peladeiro kopt de bal weg. Garvanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaldini onderschept slim de pass. Ubaldini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. RAKOTINCI - London Spurs 5:0

65e minuut.
Jupko is nu in balbezit. Gruev verovert de bal door een tackle van achteren. Gruev probeert naar een medespeler te passen. Peladeiro is nu in balbezit. Peladeiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cvetkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trpenovski is nu in balbezit. Trpenovski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gruev kopt de bal weg. Ubaldini rent richting de bal. Met opzet legt Garvanov zijn tegenspeler op de grond. Garvanov krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Pokorák rent richting de bal. Pokorák geeft een hoge lob. Cvetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaldini schiet op doel. Hristovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Bejnierowicz is nu in balbezit. Butrym onderschept slim de pass. Butrym probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trpenovski de bal. Trpenovski schiet op doel. Paal! Ubaldini rent richting de bal. Ubaldini haalt uit met een fantastische trap. Hristovski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. RAKOTINCI - London Spurs 6:0

84e minuut.
Robacki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trpenovski is nu in balbezit. Trpenovski draait met de bal, schiet en ... Hristovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Bejnierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bejnierowicz probeert naar een medespeler te passen. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa draait met de bal, schiet en ... Sudanês werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. RAKOTINCI - London Spurs 6:1

89e minuut.
Ubaldini heeft problemen om de bal te vangen. Cvetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peladeiro onderschept slim de pass. Peladeiro haalt uit met een fantastische trap. Hristovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. RAKOTINCI - London Spurs 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. RAKOTINCI 42%, London Spurs 58%.
F.K. RAKOTINCI - London Spurs 7:1