Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stop AS Ravenna
eccel.204 Tactiek test 2
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Seress met een sublieme pass. Perunka rent richting de bal. Falciani begaat een overtreding. Falciani krijgt een gele kaart. Perunka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rouge wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Falciani geeft een hoge lob. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev passt de bal met de wreef. Terno Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno Preto haalt uit met een fantastische trap. Lemos bokst de bal weg. Danić is nu in balbezit. Danić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stop - AS Ravenna 1:0

12e minuut.
Órdenes is nu in balbezit. Daar is Seress, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seress speelt de bal door. Perunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Perunka draait met de bal, schiet en ... Oláh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Geshev rent richting de bal. Gula begaat een overtreding. Geshev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janecký wilt de vrije trap nemen. Geshev springt en kopt de bal. Lemos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Manso de bal onder controle te krijgen. Janecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecký speelt de bal door. Danić is nu in balbezit. Danić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stop - AS Ravenna 2:0

27e minuut.
Terno Preto passt de bal met de wreef. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev passt de bal zonder na te denken. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap. Lemos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Shchedrov met een sublieme pass. Seress rent richting de bal. Seress geeft de bal voor. Perunka is nu in balbezit. Perunka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stop - AS Ravenna 2:1

38e minuut.
Seress met een sublieme pass. Manso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ala is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Manso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rouge zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manso maakt een snoekduik en kopt de bal. Oláh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Inworp. Rouge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerra de Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Seress bereikt de bal nog maar net als eerste. Seress haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stop - AS Ravenna 2:2

43e minuut.
Rouge met de inworp. Manso rent richting de bal. Guerra de Andrade legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Manso kan niet meer verder spelen. Fizedean komt het veld opgelopen. Perunka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stop 54%, AS Ravenna 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stop - AS Ravenna 2:2

47e minuut.
Cuissard geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Le Brun de bal onder controle te krijgen. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić schiet op doel. Lemos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stop - AS Ravenna 3:2

51e minuut.
Rouge rent richting de bal. Rouge speelt de bal door. Seress speelt de bal door. Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Perunka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stop - AS Ravenna 3:3

52e minuut.
Fizedean passt de bal met de wreef. Perunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuissard krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Seress passt de bal zonder na te denken. Shchedrov is nu in balbezit. Shchedrov speelt de bal door. Perunka heeft problemen om de bal te vangen. Perunka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Coma geeft een lange en hoge pass. Witek probeert de bal aan de voet te houden. Geshev met een sublieme pass. Terno Preto rent richting de bal. Terno Preto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Janecký probeert naar een medespeler te passen. Terno Preto is nu in balbezit. Terno Preto probeert naar een medespeler te passen. Geshev is nu in balbezit. Geshev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Guerra de Andrade rent richting de bal. Guerra de Andrade geeft een lange en hoge pass. Geshev is nu in balbezit. Danić rent richting de bal. Danić haalt uit met een fantastische trap. Lemos bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sarna komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Geshev probeert de bal aan de voet te houden. Fuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno Preto onderschept slim de pass. Terno Preto haalt uit met een fantastische trap. Lemos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stop - AS Ravenna 4:3

64e minuut.
Fizedean is nu in balbezit. Guerra de Andrade onderschept slim de pass. Guerra de Andrade geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Geshev de bal. Geshev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stop - AS Ravenna 5:3

66e minuut.
Rouge probeert naar een medespeler te passen. Fuk is nu in balbezit. Fuk geeft een hoge lob. Perunka rent richting de bal. Perunka schiet op doel. Oláh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Mulamehmedhasanefendić heeft problemen om de bal te vangen. Mulamehmedhasanefendić probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shchedrov zal de hoekschop nemen. Perunka kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Falciani speelt de bal door. Sarna geeft een lange en hoge pass. Danić kopt de bal weg. Terno Preto heeft problemen om de bal te vangen. Terno Preto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Danić heeft problemen om de bal te vangen. Danić passt de bal met de wreef. Terno Preto is nu in balbezit. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Shchedrov is nu in balbezit. Shchedrov passt de bal zonder na te denken. Rouge is nu in balbezit. Rouge geeft de bal voor. Coma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oláh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mulamehmedhasanefendić rent richting de bal. Perunka verovert de bal door een tackle van achteren. Perunka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stop - AS Ravenna 5:4

86e minuut.
Falciani geeft een lange en hoge pass. Le Brun probeert de bal met de borst te controleren. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev rent richting de bal. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Lemos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stop 40%, AS Ravenna 60%.
Stop - AS Ravenna 5:4