Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Makkelie Oberbrunner-Hansen LLC
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 28.9
zwak Schieten matig
zwak Passen matig
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Saldaña probeert naar een medespeler te passen. Milocco is nu in balbezit. Hvidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Engedal rent richting de bal. Engedal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Enevoldsen kopt de bal weg. Engedal rent richting de bal. Engedal passt de bal zonder na te denken. Sampedro rent richting de bal. Sampedro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Turino speelt de bal door. Daar is Crone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crone passt de bal in één keer door. Engedal heeft problemen om de bal te vangen. Engedal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Crone verovert de bal door een tackle van achteren. Crone geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Feuerbach de bal. Engedal is nu in balbezit. Engedal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Storczyk passt de bal zonder na te denken. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maffei de bal onder controle te krijgen. Snedsted werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkelie - Oberbrunner-Hansen LLC 0:1

44e minuut.
Daar is Enevoldsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enevoldsen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Segal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Storczyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makkelie 52%, Oberbrunner-Hansen LLC 48%.
Makkelie - Oberbrunner-Hansen LLC 0:1

55e minuut.
Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo geeft de bal voor. Inworp. Crone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saldaña geeft een hoge lob. Turino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Śliż verovert de bal door een tackle van achteren. Mazoń onderschept slim de pass. Mazoń met een sublieme pass. Sampedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampedro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Śliż rent richting de bal. Hvidt onderschept slim de pass. Hvidt passt de bal met de wreef. Sampedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampedro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Makkelie - Oberbrunner-Hansen LLC 1:1

90e minuut.
Klungelig pakt Segal de bal. Crone is nu in balbezit. Segal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crone roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Crone kan niet meer verder spelen. Sarnik komt het veld opgelopen. Enevoldsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Engedal kopt de bal weg. Sampedro rent richting de bal. Sampedro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makkelie 35%, Oberbrunner-Hansen LLC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Makkelie - Oberbrunner-Hansen LLC 1:1