Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oberbrunner-Hansen LLC AS Ravenna
Normal Tactiek test 2
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen goed


6e minuut.
Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean speelt de bal door. Perunka is nu in balbezit. Perunka draait met de bal, schiet en ... Turino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oberbrunner-Hansen LLC - AS Ravenna 0:1

13e minuut.
Witek geeft de bal voor. Perunka probeert naar een medespeler te passen. Milocco is nu in balbezit. Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rouge is nu in balbezit. Rouge speelt de bal door. Perunka rent richting de bal. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean schiet op doel. Turino bokst de bal weg. Perunka rent richting de bal. Perunka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oberbrunner-Hansen LLC - AS Ravenna 0:2

19e minuut.
Segal passt de bal in één keer door. Yuzhi rent richting de bal. Yuzhi passt de bal met de wreef. Perunka rent richting de bal. Perunka haalt uit met een fantastische trap. Turino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Śliż is nu in balbezit. Fuk verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rouge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouge geeft de bal voor. Perunka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Órdenes speelt de bal door. Rouge is nu in balbezit. Rouge geeft een lange en hoge pass. Perunka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Storczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek onderschept slim de pass. Segal rent richting de bal. Yuzhi verovert de bal door een tackle van achteren. Yuzhi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shchedrov met de inworp. Perunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Perunka schiet op doel. Turino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oberbrunner-Hansen LLC - AS Ravenna 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oberbrunner-Hansen LLC 82%, AS Ravenna 18%.
Oberbrunner-Hansen LLC - AS Ravenna 0:3

53e minuut.
Rouge speelt de bal door. Fuk controleert de bal met de borst. Met opzet legt Śliż zijn tegenspeler op de grond. Śliż krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Órdenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Órdenes geeft een hoge lob. Cerezo heeft problemen om de bal te vangen. Perunka rent richting de bal. Perunka haalt uit met een fantastische trap. Turino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oberbrunner-Hansen LLC - AS Ravenna 0:4

58e minuut.
Fuk rent richting de bal. Fuk speelt de bal door. Perunka rent richting de bal. Perunka schiet op doel. Turino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Fizedean is nu in balbezit. Fizedean passt de bal zonder na te denken. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Perunka onderschept slim de pass. Perunka schiet op doel. Turino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Rouge geeft een lange en hoge pass. Daar is Milocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Perunka schiet op doel. Turino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oberbrunner-Hansen LLC - AS Ravenna 0:5

65e minuut.
Trîmbiţaş kopt de bal weg. Daar is Marga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shchedrov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shchedrov krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Trîmbiţaş rent richting de bal. Segal is nu in balbezit. Segal passt de bal in één keer door. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Marga geeft de bal voor. Witek is nu in balbezit. Inworp. Witek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shchedrov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Yuzhi speelt de bal door. Śliż rent richting de bal. Yuzhi verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean rent richting de bal. Fizedean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov probeert naar een medespeler te passen. Yuzhi probeert naar een medespeler te passen. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Yuzhi speelt de bal door. Segal bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek maakt een afschuwelijke overtreding. Witek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oberbrunner-Hansen LLC 66%, AS Ravenna 34%.
Oberbrunner-Hansen LLC - AS Ravenna 0:5