Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Marteam Oberbrunner-Hansen LLC
eccel.204 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 30.7
very good Schieten weak
solid Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Śliż is nu in balbezit. Cuissard verovert de bal door een tackle van achteren. Aghaxanyan rent richting de bal. Aghaxanyan haalt uit met een fantastische trap. Turino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Oberbrunner-Hansen LLC 1:0

5e minuut.
Cuissard passt de bal met de wreef. Milocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghaxanyan onderschept slim de pass. Geshev rent richting de bal. Geshev schiet op doel. Turino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aghaxanyan neemt de hoekschop. Cuissard rent richting de bal. Cuissard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Oberbrunner-Hansen LLC 2:0

7e minuut.
Sarna passt de bal in één keer door. Cuissard is nu in balbezit. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard rent richting de bal. Cuissard haalt uit met een fantastische trap. Turino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Oberbrunner-Hansen LLC 3:0

8e minuut.
Aghaxanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aghaxanyan passt de bal zonder na te denken. Cuissard is nu in balbezit. Aghaxanyan is nu in balbezit. Aghaxanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sarna probeert naar een medespeler te passen. Janecký probeert naar een medespeler te passen. Cuissard is nu in balbezit. Geshev is nu in balbezit. Geshev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Milocco probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geshev neemt de hoekschop. Cuissard krijgt zijn hoofd ertegen. Turino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Oberbrunner-Hansen LLC 4:0

18e minuut.
Śliż is nu in balbezit. Geshev onderschept slim de pass. Geshev speelt de bal door. Aghaxanyan is nu in balbezit. Aghaxanyan draait met de bal, schiet en ... Turino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Milocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Oberbrunner-Hansen LLC 5:0

22e minuut.
Sarna met een snelle inworp. Aghaxanyan rent richting de bal. Aghaxanyan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kubacki de bal onder controle te krijgen. Cuissard krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Aghaxanyan geeft een lange en hoge pass. Janecký kopt de bal weg. Sarna geeft een lange en hoge pass. Geshev is nu in balbezit. Geshev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Aghaxanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aghaxanyan passt de bal in één keer door. Janecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecký met een sublieme pass. Geshev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Oberbrunner-Hansen LLC 6:0

34e minuut.
Milocco onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aghaxanyan zal de hoekschop nemen. Geshev rent richting de bal. Geshev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Śliż bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarna rent richting de bal. Sarna geeft de bal voor. Aghaxanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghaxanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Oberbrunner-Hansen LLC 7:0

41e minuut.
Osanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghaxanyan onderschept slim de pass. Aghaxanyan passt de bal zonder na te denken. Cuissard is nu in balbezit. Cuissard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev passt de bal met de wreef. Daar is Cerezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuissard rent richting de bal. Cuissard haalt uit met een fantastische trap. Turino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Segal rent richting de bal. Ala onderschept slim de pass. Ala passt de bal in één keer door. Cuissard is nu in balbezit. Cuissard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 24%, Oberbrunner-Hansen LLC 76%.
Real Marteam - Oberbrunner-Hansen LLC 7:0

50e minuut.
Geshev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cuissard de bal onder controle te krijgen. Geshev rent richting de bal. Geshev draait met de bal, schiet en ... Turino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Oberbrunner-Hansen LLC 8:0

51e minuut.
Guerra de Andrade met de inworp. Geshev speelt de bal door. Aghaxanyan rent richting de bal. Cuissard bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Roggero komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Janecký geeft een hoge lob. Cuissard kopt de bal weg. Aghaxanyan probeert de bal aan de voet te houden. Cuissard is nu in balbezit. Cuissard schiet op doel. Turino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ala kopt de bal weg. Daar is Cerezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuissard bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard haalt uit met een fantastische trap. Turino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Oberbrunner-Hansen LLC 9:0

60e minuut.
Śliż bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard onderschept slim de pass. Cuissard passt de bal in één keer door. Aghaxanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghaxanyan schiet op doel. Turino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev draait met de bal, schiet en ... Turino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Milocco kopt de bal weg. Klungelig pakt Cerezo de bal. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev draait met de bal, schiet en ... Turino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Oberbrunner-Hansen LLC 10:0

64e minuut.
Aghaxanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard is nu in balbezit. Aghaxanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Cuissard rent richting de bal. Geshev is nu in balbezit. Marga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geshev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guerra de Andrade wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Aghaxanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev schiet op doel. Turino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cerezo is nu in balbezit. Janecký verovert de bal door een tackle van achteren. Janecký met een sublieme pass. Cuissard is nu in balbezit. Cuissard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Janecký kopt de bal weg. Geshev rent richting de bal. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Cuissard probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Marga is nu in balbezit. Janecký geeft de bal voor. Sarna met een sublieme pass. Aghaxanyan rent richting de bal. Aghaxanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Oberbrunner-Hansen LLC 11:0

79e minuut.
Geshev passt de bal zonder na te denken. Cuissard bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard passt de bal in één keer door. Aghaxanyan is nu in balbezit. Aghaxanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Aghaxanyan passt de bal in één keer door. Milocco rent richting de bal. Geshev onderschept slim de pass. Geshev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Oberbrunner-Hansen LLC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 16%, Oberbrunner-Hansen LLC 84%.
Real Marteam - Oberbrunner-Hansen LLC 12:0