Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Ravenna Makkelie
test 2 Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 29.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


6e minuut.
Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean passt de bal met de wreef. Perunka is nu in balbezit. Perunka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Makkelie 1:0

7e minuut.
Hoefkens rent richting de bal. Perunka rent richting de bal. Mazoń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mazoń moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mazoń schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Perunka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rouge zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fizedean maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hoefkens verovert de bal door een tackle van achteren. Seress onderschept slim de pass. Seress met een sublieme pass. Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Perunka rent richting de bal. Perunka passt de bal zonder na te denken. Fizedean rent richting de bal. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. Snedsted werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Makkelie 2:0

14e minuut.
Sampedro met een sublieme pass. Hvidt heeft problemen om de bal te vangen. Perunka rent richting de bal. Perunka draait met de bal, schiet en ... Snedsted kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Fizedean is nu in balbezit. Fizedean passt de bal zonder na te denken. Perunka is nu in balbezit. Perunka schiet op doel. Snedsted maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Makkelie 3:0

19e minuut.
Rouge controleert de bal met de borst. Rouge speelt de bal door. Fizedean rent richting de bal. Perunka rent richting de bal. Perunka draait met de bal, schiet en ... Snedsted kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Engedal verovert de bal door een tackle van achteren. Fuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuk passt de bal zonder na te denken. Perunka is nu in balbezit. Perunka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Makkelie 4:0

25e minuut.
Engedal kopt de bal weg. Witek probeert naar een medespeler te passen. Fizedean is nu in balbezit. Perunka rent richting de bal. Perunka schiet op doel. Snedsted bokst de bal weg.

27e minuut.
Rouge met een sublieme pass. Shchedrov is nu in balbezit. Shchedrov passt de bal met de wreef. Perunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Perunka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Snedsted met een harde bal richting middenveld. Shchedrov kopt de bal weg. Klungelig pakt Fizedean de bal. Fizedean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Shchedrov kopt de bal weg. Daar is Fizedean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maffei rent richting de bal. Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean schiet op doel. Snedsted bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Makkelie 5:0

30e minuut.
Enevoldsen is nu in balbezit. Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Rouge rent richting de bal. Rouge geeft een hoge lob. Perunka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Witek met een sublieme pass. Rouge probeert naar een medespeler te passen. Perunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Perunka haalt uit met een fantastische trap. Snedsted probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Makkelie 6:0

35e minuut.
Rouge is nu in balbezit. Rouge speelt de bal door. Perunka rent richting de bal. Fizedean rent richting de bal. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Seress bereikt de bal nog maar net als eerste. Seress passt de bal met de wreef. Fizedean rent richting de bal. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. Snedsted probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Makkelie 7:0

41e minuut.
Órdenes speelt de bal door. Seress rent richting de bal. Seress probeert naar een medespeler te passen. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Seress rent richting de bal. Fizedean passt de bal in één keer door. Perunka is nu in balbezit. Perunka schiet op doel. Snedsted werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Makkelie 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 28%, Makkelie 72%.
AS Ravenna - Makkelie 8:0

56e minuut.
Hoefkens geeft een hoge lob. Inworp. Witek met de inworp. Perunka rent richting de bal. Perunka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Witek speelt de bal door. Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov geeft een hoge lob. Daar is Fizedean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fizedean schiet op doel. Snedsted bokst de bal weg. Perunka is nu in balbezit. Perunka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Makkelie 9:0

60e minuut.
Perunka is nu in balbezit. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Perunka onderschept slim de pass. Perunka haalt uit met een fantastische trap. Snedsted werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Makkelie 10:0

60e minuut.
Engedal met een sublieme pass. Daar is Sampedro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perunka verovert de bal door een tackle van achteren. Perunka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Hvidt rent richting de bal. Órdenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Enevoldsen is nu in balbezit. Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Seress is nu in balbezit. Seress met een sublieme pass. Perunka speelt de bal door. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean draait met de bal, schiet en ... Snedsted probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Makkelie 11:0

71e minuut.
Shchedrov passt de bal met de wreef. Hoefkens heeft problemen om de bal te vangen. Shchedrov probeert naar een medespeler te passen. Fizedean probeert de bal met de borst te controleren. Fizedean draait met de bal, schiet en ... Snedsted verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Seress met een sublieme pass. Rouge is nu in balbezit. Rouge met een sublieme pass. Perunka rent richting de bal. Perunka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Seress speelt de bal door. Perunka is nu in balbezit. Perunka probeert naar een medespeler te passen. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Makkelie 12:0

84e minuut.
Rouge rent richting de bal. Rouge passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maffei de bal. Perunka is nu in balbezit. Perunka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Crone geeft een hoge lob. Witek controleert de bal met de borst. Witek probeert naar een medespeler te passen. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 20%, Makkelie 80%.
AS Ravenna - Makkelie 12:0