Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-26 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tryskač Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 1390
Tryskač orešanskí diabli
2 Tactiek junior
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
39 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 32.3
brilliant Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Szekely passt de bal in één keer door. Arcansano bereikt de bal nog maar net als eerste. Barambuc begaat een overtreding. Barambuc krijgt een gele kaart. Arcansano raakt geblesseerd tijdens het duel. Arcansano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szekely rent richting de bal. Szekely haalt uit met een fantastische trap. Bosko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - orešanskí diabli 1:0

6e minuut.
Gura passt de bal zonder na te denken. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko passt de bal met de wreef. Szekely rent richting de bal. Szekely haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Di Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gregori geeft een hoge lob. Sanguszko springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Polereský is nu in balbezit. Güçlütürk probeert naar een medespeler te passen. Szekely is nu in balbezit. Szekely draait met de bal, schiet en ... Bosko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - orešanskí diabli 2:0

13e minuut.
Di Gregori is nu in balbezit. Di Gregori passt de bal in één keer door. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely schiet op doel. Bosko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - orešanskí diabli 3:0

15e minuut.
Botezatu is nu in balbezit. Botezatu passt de bal in één keer door. Gura speelt de bal door. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - orešanskí diabli 4:0

16e minuut.
Podoba probeert naar een medespeler te passen. Szekely rent richting de bal. Szekely passt de bal zonder na te denken. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko schiet op doel. Bosko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Gajniak is nu in balbezit. Gajniak passt de bal met de wreef. Daar is Güçlütürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güçlütürk geeft de bal voor. Szekely springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Podoba kopt de bal weg. Di Gregori is nu in balbezit. Di Gregori probeert naar een medespeler te passen. Szekely rent richting de bal. Szekely draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bosko bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Bosko trapt de bal weg. Di Gregori kopt de bal weg. Klungelig pakt Gajniak de bal. Ciubotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Di Gregori rent richting de bal. Di Gregori passt de bal zonder na te denken. Güçlütürk rent richting de bal. Güçlütürk geeft de bal voor. Szekely springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Gura geeft een hoge lob. Bosko speelt de bal door. Güçlütürk kopt de bal weg. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bosko niet meer kan verder spelen. Német komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Sanguszko heeft problemen om de bal te vangen. Güçlütürk probeert naar een medespeler te passen. Ondrejka is nu in balbezit. Szekely onderschept slim de pass. Szekely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - orešanskí diabli 5:0

36e minuut.
Gura passt de bal zonder na te denken. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomuško rent richting de bal. Sanguszko onderschept slim de pass. Sanguszko schiet op doel. Német probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Német met een harde bal richting middenveld. Botezatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk speelt de bal door. Szekely is nu in balbezit. Szekely draait met de bal, schiet en ... Német verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Német probeert naar een medespeler te passen. Di Gregori kopt de bal weg. Klungelig pakt Ondrejka de bal. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Szekely haalt uit met een fantastische trap. Német probeert naar een medespeler te passen. Rondič kopt de bal weg. Barambuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Barambuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Szekely is nu in balbezit. Szekely passt de bal met de wreef. Sanguszko rent richting de bal. Sanguszko schiet op doel. Német maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ciubotaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - orešanskí diabli 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tryskač 24%, orešanskí diabli 76%.
Tryskač - orešanskí diabli 6:0

47e minuut.
Botezatu probeert naar een medespeler te passen. Di Gregori probeert naar een medespeler te passen. Szekely is nu in balbezit. Szekely haalt uit met een fantastische trap. Német werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - orešanskí diabli 7:0

51e minuut.
Di Gregori is nu in balbezit. Di Gregori geeft een hoge lob. Szekely kopt de bal weg. Ciubotaru rent richting de bal. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. Német probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Di Gregori zal de hoekschop nemen. Szekely springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - orešanskí diabli 8:0

55e minuut.
Di Gregori rent richting de bal. Di Gregori geeft een hoge lob. Szekely kopt de bal weg. Daar is Ciubotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Tomuško verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gura neemt de hoekschop. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gajniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gregori is nu in balbezit. Di Gregori geeft een hoge lob. Szekely maakt een snoekduik en kopt de bal. Német kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Gura passt de bal in één keer door. Güçlütürk met een sublieme pass. Di Gregori probeert naar een medespeler te passen. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely haalt uit met een fantastische trap. Német probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Német met een sublieme pass. Di Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondič schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rondič naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Ondrejka rent richting de bal. Di Gregori is nu in balbezit. Di Gregori met een sublieme pass. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... Német probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Güçlütürk is nu in balbezit. Gura is nu in balbezit. Gura speelt de bal door. Sanguszko rent richting de bal. Sanguszko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szekely heeft problemen om de bal te vangen. Szekely haalt uit met een fantastische trap. Német werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - orešanskí diabli 9:0

75e minuut.
Botezatu speelt de bal door. Szekely is nu in balbezit. Szekely passt de bal met de wreef. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko draait met de bal, schiet en ... Német verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Sanguszko kopt de bal weg. Szekely heeft problemen om de bal te vangen. Ondrejka is nu in balbezit. Güçlütürk onderschept slim de pass. Güçlütürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Botezatu passt de bal in één keer door. Güçlütürk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szekely de bal. Szekely draait met de bal, schiet en ... Német probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - orešanskí diabli 10:0

89e minuut.
Gajniak is nu in balbezit. Gajniak geeft een hoge lob. Juda kopt de bal weg. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko haalt uit met een fantastische trap. Német probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tryskač 25%, orešanskí diabli 75%.
Tryskač - orešanskí diabli 10:0