Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOSP Białystok FC Chełmek
Wing- OR Tactiek wing1
53% Balbezit 47%
67% Spel op eigen helft 33%
9 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
81.9 gemiddelde waardering 84.1
outstanding Schieten brilliant
incredible Passen incredible
magical Verdedigen magical


2e minuut.
Aparicio met een sublieme pass. Okienko rent richting de bal. Ingimundsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okienko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gwiżdż neemt zijn aanloop. Mestre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Armenis geeft een hoge lob. De Pontis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pontis geeft een lange en hoge pass. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Mestre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Daar is Notaristefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notaristefano passt de bal met de wreef. De Pontis probeert naar een medespeler te passen. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio geeft een hoge lob. Mestre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
De Pontis rent richting de bal. Bogarde onderschept slim de pass. Bogarde geeft een lange en hoge pass. Goryl rent richting de bal. Goryl schiet op doel. Dozzell bokst de bal weg.

11e minuut.
Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenis verovert de bal door een tackle van achteren. Armenis geeft een hoge lob. Goryl rent richting de bal. Goryl haalt uit met een fantastische trap. Dozzell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Pontis met de inworp. Karović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Çalışkaner met een sublieme pass. Mankiewicz speelt de bal door. Goryl is nu in balbezit. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta schiet op doel. Dozzell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Daar is Bogarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogarde speelt de bal door. Mankiewicz speelt de bal door. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel. Dozzell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaristefano probeert naar een medespeler te passen. Goryl is nu in balbezit. Goryl haalt uit met een fantastische trap. Dozzell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - FC Chełmek 0:1

28e minuut.
Inworp. Mankiewicz met een snelle inworp. Çalışkaner geeft een hoge lob. Kuchta rent richting de bal. Kuchta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruggieri is nu in balbezit. Ruggieri geeft de bal voor. Armenis kopt de bal weg. Mankiewicz geeft een hoge lob. Kuchta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Çalışkaner passt de bal in één keer door. Bogarde met een sublieme pass. Notaristefano rent richting de bal. Goryl onderschept slim de pass. Goryl draait met de bal, schiet en ... Dozzell bokst de bal weg.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mankiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çalışkaner met een sublieme pass. Mankiewicz geeft een lange en hoge pass. Kuchta krijgt zijn hoofd ertegen. Dozzell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Aparicio geeft een lange en hoge pass. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Mestre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MOSP Białystok - FC Chełmek 1:1

41e minuut.
Okienko is nu in balbezit. Karović rent richting de bal. Karović geeft de bal voor. Gwiżdż springt en kopt de bal. Mestre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - FC Chełmek 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOSP Białystok 64%, FC Chełmek 36%.
MOSP Białystok - FC Chełmek 2:1

50e minuut.
Dozzell speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dybowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogarde geeft een hoge lob. Kuchta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta probeert naar een medespeler te passen. Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner geeft een lange en hoge pass. Goryl krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MOSP Białystok - FC Chełmek 2:2

56e minuut.
Kuchta rent richting de bal. Kłósek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuchta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goryl neemt de penalty, wat een uithaal! Dozzell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - FC Chełmek 2:3

58e minuut.
Mankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Çalışkaner is nu in balbezit. Çalışkaner geeft een hoge lob. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. Dozzell bokst de bal weg.

61e minuut.
Daar is Armenis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Pontis met een sublieme pass. Díez Guisasola geeft een lange en hoge pass. Goryl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - FC Chełmek 2:4

64e minuut.
Çalışkaner rent richting de bal. Çalışkaner passt de bal met de wreef. Goryl is nu in balbezit. Goryl draait met de bal, schiet en ... Dozzell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - FC Chełmek 2:5

70e minuut.
Bogarde speelt de bal door. Daar is Mankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mankiewicz speelt de bal door. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel. Dozzell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çalışkaner is nu in balbezit. Çalışkaner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Armenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenis met een sublieme pass. Çalışkaner is nu in balbezit. Çalışkaner geeft de bal voor. Kuchta springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - FC Chełmek 2:6

76e minuut.
Papalyan komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Gwiżdż is nu in balbezit. Ingimundsson onderschept slim de pass. Armenis is nu in balbezit. Okienko onderschept slim de pass. Okienko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Çalışkaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notaristefano is nu in balbezit. Çalışkaner verovert de bal door een tackle van achteren. Çalışkaner geeft de bal voor. Papalyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Dozzell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOSP Białystok 71%, FC Chełmek 29%.
MOSP Białystok - FC Chełmek 2:6