Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland Türkiye
BRA 541mz Tactiek 4 def 1 dm 32
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
81.2 gemiddelde waardering 77.5
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Jüntgen met een sublieme pass. Mutz rent richting de bal. Mutz met een sublieme pass. Ugi rent richting de bal. Ugi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Utkan probeert naar een medespeler te passen. Çalışkaner rent richting de bal. Çalışkaner speelt de bal door. Turacı rent richting de bal. Turacı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Türkiye 0:1

17e minuut.
Utkan verovert de bal door een tackle van achteren. Mutz rent richting de bal. Çalışkaner onderschept slim de pass. Çalışkaner geeft een hoge lob. Fer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı speelt de bal door. Fer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 44%, Türkiye 56%.
Deutschland - Türkiye 0:1

53e minuut.
Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Fer rent richting de bal. Yekpare rent richting de bal. Yekpare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Türkiye 0:2

63e minuut.
Inworp. Wrobel komt het veld opgelopen. Kötteritzsch met een sublieme pass. Mutz rent richting de bal. Çalışkaner begaat een overtreding. Çalışkaner krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Inworp. Lauth komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Kuffner komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Wrobel is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lauth zal de hoekschop nemen. Wrobel krijgt zijn hoofd ertegen. Rüzgaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Türkiye 1:2

80e minuut.
İsabeyli geeft een lange en hoge pass. Balbierer rent richting de bal. Turacı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turacı krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Lauth is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utkan. Lauth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuffner met een snel genomen vrije trap. Wrobel springt en kopt de bal. Rüzgaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Çalışkaner geeft de bal voor. Maurer speelt de bal door. Fer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fer haalt uit met een fantastische trap. Neupert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Türkiye 1:3

90e minuut.
Lauth rent richting de bal. Lauth geeft de bal voor. Wrobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrobel schiet op doel. Rüzgaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Türkiye 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 34%, Türkiye 66%.
Deutschland - Türkiye 2:3