Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-09 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.K.PoSeTiOcI Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5429
F.K.PoSeTiOcI Lagator
3-3 Tactiek 3 na 3
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 50.6
good Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen average


5e minuut.
Algeri geeft een lange en hoge pass. Ankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trường onderschept slim de pass. Quang Trường geeft een lange en hoge pass. Rangel krijgt zijn hoofd ertegen. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Patury geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dominikowski met een snelle inworp. Daar is Milică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milică schiet op doel. Timić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Patury bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski onderschept slim de pass. Milică rent richting de bal. Milică schiet op doel. Timić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 0:1

25e minuut.
Rac geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dominikowski met een snelle inworp. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bula geeft de bal voor. Inworp. Quang Trường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangel is nu in balbezit. Rangel schiet op doel. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ankov passt de bal met de wreef. Daar is Dominikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Trường met een sublieme pass. Rangel is nu in balbezit. Rangel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Rac geeft de bal voor. Inworp. Dominikowski met een snelle inworp. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică draait met de bal, schiet en ... Timić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Milică is nu in balbezit. Algeri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milică raakt geblesseerd tijdens het duel. Milică legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Timić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 0:2

35e minuut.
Kalamägi geeft de bal voor. Inworp. Quang Trường met een snelle inworp. Rangel rent richting de bal. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Karić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karić met een sublieme pass. Klungelig pakt Dominikowski de bal. Dominikowski schiet op doel. Timić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 0:3

40e minuut.
Patury geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dominikowski met de inworp. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Dominikowski passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Trường met de inworp. Rangel is nu in balbezit. Rangel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K.PoSeTiOcI 67%, Lagator 33%.
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 0:3

49e minuut.
Bozoljac is nu in balbezit. Bozoljac geeft de bal voor. Quang Trường probeert naar een medespeler te passen. Rangel rent richting de bal. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Karić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rangel rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quang Trường geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rangel krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Timić probeert naar een medespeler te passen. Quang Trường kopt de bal weg. Klungelig pakt Algeri de bal. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap. Timić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Klungelig pakt Milică de bal. Milică passt de bal in één keer door. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Timić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 0:4

66e minuut.
Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski geeft de bal voor. Milică is nu in balbezit. Milică draait met de bal, schiet en ... Timić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 0:5

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Timić trapt de bal weg van het doel. Quang Trường met een sublieme pass. Klungelig pakt Rangel de bal. Rangel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Daar is Algeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milică rent richting de bal. Met opzet legt Algeri zijn tegenspeler op de grond. Milică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dominikowski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kalamägi geeft een hoge lob. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski met een sublieme pass. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ... Timić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 0:6

82e minuut.
Dominikowski rent richting de bal. Quang Trường schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dominikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dominikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Rac de bal. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Timić probeert naar een medespeler te passen. Ankov controleert de bal met de borst. Quang Trường onderschept slim de pass. Quang Trường met een sublieme pass. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 1:6

85e minuut.
Ankov probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Quang Trường met een snelle inworp. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel. Karić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Trường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel onderschept slim de pass. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Karić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rangel is nu in balbezit. Rangel schiet op doel. Karić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K.PoSeTiOcI 53%, Lagator 47%.
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 2:6