Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo pitesti Legends
test Tactiek Tiki taka
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
31 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
52.8 gemiddelde waardering 36.7
excellent Schieten adequate
solid Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Huibregts bereikt de bal nog maar net als eerste. Huibregts speelt de bal door. Belluscio geeft een hoge lob. Nieszkowski is nu in balbezit. Nieszkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu passt de bal in één keer door. Lagunov bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana is nu in balbezit. de Santana schiet op doel. Urbanik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Filez bereikt de bal nog maar net als eerste. Filez passt de bal met de wreef. Zielaskiewicz rent richting de bal. Zielaskiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Filez onderschept slim de pass. Filez passt de bal zonder na te denken. Zielaskiewicz is nu in balbezit. Zielaskiewicz haalt uit met een fantastische trap. Wojdat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bărnuţiu rent richting de bal. Kopaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaczewski probeert naar een medespeler te passen. Zolowski rent richting de bal. Zolowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopaczewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nieszkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo pitesti - Legends 1:0

31e minuut.
Holzer is nu in balbezit. Huibregts onderschept slim de pass. Huibregts met een sublieme pass. Nieszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Zolowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zolowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo pitesti - Legends 2:0

33e minuut.
Lagunov is nu in balbezit. Nopcea is nu in balbezit. Nieszkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nieszkowski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Zielaskiewicz passt de bal met de wreef. Filez is nu in balbezit. Filez passt de bal met de wreef. Zielaskiewicz is nu in balbezit. Zielaskiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Kopaczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huibregts rent richting de bal. Huibregts geeft een hoge lob. Nieszkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Filez rent richting de bal. Filez geeft een lange en hoge pass. Beteringhe heeft problemen om de bal te vangen. Zielaskiewicz is nu in balbezit. Zielaskiewicz draait met de bal, schiet en ... Wojdat bokst de bal weg.

44e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Filez de bal. Filez geeft een lange en hoge pass. Nieszkowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo pitesti 39%, Legends 61%.
deportivo pitesti - Legends 2:0

47e minuut.
Filez passt de bal met de wreef. Huibregts is nu in balbezit. Huibregts passt de bal zonder na te denken. Daar is Nieszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieszkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo pitesti - Legends 3:0

54e minuut.
Zielaskiewicz is nu in balbezit. Nieszkowski is nu in balbezit. Zielaskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielaskiewicz draait met de bal, schiet en ... Wojdat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo pitesti - Legends 4:0

56e minuut.
Zielaskiewicz probeert naar een medespeler te passen. Korpalski geeft de bal voor. Zielaskiewicz rent richting de bal. Zielaskiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo pitesti - Legends 5:0

58e minuut.
Mancera probeert de bal met de borst te controleren. Huibregts is nu in balbezit. Huibregts passt de bal met de wreef. Nieszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszkowski schiet op doel. Wojdat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo pitesti - Legends 6:0

60e minuut.
Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski passt de bal in één keer door. Zielaskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielaskiewicz draait met de bal, schiet en ... Wojdat probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mancera probeert de bal met de borst te controleren. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski met een sublieme pass. Nieszkowski is nu in balbezit. Nieszkowski haalt uit met een fantastische trap. Wojdat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Filez neemt de hoekschop. Kopaczewski kopt de bal weg. Daar is Mancera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielaskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielaskiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo pitesti - Legends 7:0

66e minuut.
Beteringhe met een sublieme pass. Filez bereikt de bal nog maar net als eerste. Filez met een sublieme pass. Nieszkowski is nu in balbezit. Nieszkowski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nieszkowski passt de bal zonder na te denken. Zielaskiewicz is nu in balbezit. Beteringhe begaat een overtreding. Beteringhe krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Korpalski met de inworp. Filez bereikt de bal nog maar net als eerste. Filez geeft een lange en hoge pass. Nieszkowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Zolowski geeft de bal voor. Filez kopt de bal weg. Nieszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Nieszkowski draait met de bal, schiet en ... Wojdat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopaczewski met de inworp. Huibregts is nu in balbezit. Huibregts geeft een lange en hoge pass. Nieszkowski springt en kopt de bal. Wojdat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Filez probeert naar een medespeler te passen. Nieszkowski is nu in balbezit. Beteringhe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nieszkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Nieszkowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo pitesti - Legends 8:0

85e minuut.
Nopcea probeert naar een medespeler te passen. Holzer is nu in balbezit. Holzer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lagunov de bal. Lagunov draait met de bal, schiet en ... Urbanik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Huibregts geeft een hoge lob. Filez bereikt de bal nog maar net als eerste. Filez probeert naar een medespeler te passen. Zolowski rent richting de bal. Zolowski schiet op doel. Wojdat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo pitesti 42%, Legends 58%.
deportivo pitesti - Legends 8:0